Könyvek

Itt a Luxushotel, Hungary 2

A mai napon vette kezdetét a 90. Ünnepi Könyvhét, melynek alkalmával a 21. Század Kiadónál megjelent Kordos Szabolcs Luxushotel, Hungary 2 című riportkötete, mellyel egyidőben, új köntösben újra napvilágot látott a Luxushotel, Hungary című, korábbi kötete is. 

A Luxushotel Hungary nyolc újranyomást élt meg. Kordos Szabolcs Hungary-sorozatának első része egyben a legnépszerűbb is, ami annyira felkapott lett, hogy már a tanárok is ajánlják a vendéglátós szakok hallgatóinak. És hogy mi a titka? Az, hogy az emberek kíváncsiak, Kordos úr pedig lerántja a leplet a Budapesti ötcsillagos szállodákról.

Szobalányok, igazgatók, recepciósok osztanak meg elképesztő történeteket a könyveiben, amelyet most a szerző második kötetét azzal bolondította meg, hogy nem csak Budapesten levő szállodákról, hanem vidéki hotelekről, wellness szállodákról is gyűjtött riportokat!

A készülési folyamatokról egy interjú is olvasható a kiadó honlapján, amennyiben kíváncsivá váltatok.

Kordos Szabolcs – Luxushotel, Hungary

Egyedülálló küldetésre vállalkozott a könyv szerzője, Kordos Szabolcs. 
Bejutott a budapesti luxusszállodák diszkrét és zárt világába, ahol a titoktartás a legdrágább szolgáltatás, és gyakran maga az ember az árucikk. Az író hónapokat töltött az ötcsillagos ipar szorgos hangyáival és csúcsragadozóival, hogy megtudja, mi zajlik valójában a forgóajtón túl. Előbb-utóbb megnyíltak az informátorok: meséltek a sztárok vad partijairól, eltusolt politikai botrányokról, a lobbiban hallgatódzó kémekről, a bogaras vendégekről, és a saját szennyesük kiteregetéséről sem feledkeztek meg. Túl sokat láttak ahhoz, hogy hallgassanak. 

Ismerje meg a belvárosi luxushotelek életét a takarítónő, a boy, a recepciós és a menedzser szemszögéből! Lépjen be velük a lakosztályokba és az alagsori folyosókra, és meglátja, hogy ez a világ romantikusabb, romlottabb és főként sokkal izgalmasabb, mint azt valaha gondolta volna.

Kordos Szabolcs bestseller sorozatának első darabja a megjelenés után hét évvel új köntösben, a folytatás premierjével egyidőben tér vissza a könyvesboltok polcaira.

Kordos Szabolcs – Luxushotel, Hungary 2.

Újra megpördülnek a forgóajtók, a recepciós kivillantja hamiskás mosolyát, feltárulnak az elnöki lakosztály és a személyzeti folyosó titkai. 
Hét évvel a hatalmas sikerű Luxushotel, Hungary után itt a folytatás: a riportkötetben Kordos Szabolcs bemutatja, mi történik a legelegánsabb hotelek falai között Budapesten, a vidéki kastélyszállók báltermeiben és a wellness központok fülledt szaunáiban. 

Kordos Szabolcs legújabb könyve nemcsak szórakoztató történetek laza sokaságát vonultatja fel, hanem pillanatképet készít a XXI. századi magyar társadalom felső köreiről és betekintést nyújt a luxusipar dolgozóinak életébe. Engedje, hogy a londiner elvegye a táskáját és bevezesse az intrikák, a fényűzés és a szemfényvesztés világába!

Kordos Szabolcs bestseller sorozatának első darabja hét éve jelent meg. A most megjelenő folytatás premierjével egyidőben tér vissza a könyvesboltok polcaira az első kötet új köntösben.

Június 13-án kezdődik a 90. Jubileumi Ünnepi Könyvhét!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?