Kultúra

Téli randi tippek

1, Esti séta a városban

Budapest már önmagában is gyönyörű, ezzel mindannyian egyet érthetünk. De mi lehetne most romantikusabb, mint a párunkkal – esetleg a kiszemeltünkkel – sétálgatni a Vörösmarty téren a karácsonyi vásárban? Gőzölgő forralt bort szürcsölgetni, nézegetni a szebbnél szebb kirakott termékeket, amiket akár meg is vásárolhatunk ajándékba. Ha pedig megéheztek, ott a rengeteg ínycsiklandozó étel is, ami mellett vétek elmenni úgy, hogy nem kóstolnánk meg.

2, Látogassatok el egy menhelyre

Ha szeretitek az állatokat, ez is egy remek program lehet. Az ünnepek meghozzák az emberekben az adományozáshoz való kedvet, így karácsony előtt sokkal több holmi érkezik az elhagyott házikedvenceknek. Látogassatok el egy állatmenhelyre és sétáltassátok meg a kutyákat, játszatok egy kicsit a macskákkal. A közös gondoskodás titeket is közelebb hozhat egymáshoz.
3, Korcsolyázás
Ha a téli romantikázásra gondolunk, mindenki fejében megfordul a korcsolyázás. Nem csoda, hiszen ha ügyesek vagyunk ha nem, ez remek szórakozásnak bizonyul. Látogassatok el ti is a Városligeti műjégpályára, vagy ha esetleg nincs kedvetek a fővárosba utazni, a legtöbb településen nyílik a téli szezon idejére.
4, Teaház
Ha nincs kedvetek a hideg levegőhöz, üljetek be egy teaházba. Amellett, hogy hangulatos, a légkör is igazán kellemes. Személy szerint az egyik kedvencem a Wesselényi utcában levő Darjeeling Teaház, ahol a perzsa szőnyegek és az ülőpárnák teljesen elvarázsolnak. Aki esetleg nem szereti a zöld, fekete és a fehér teákat az ne aggódjon, mert itt a gyümölcsteák szintén helyet kapnak a kínálatban, illetve gyógyteákat és kávékat is lehet fogyasztani. Na meg egy külön sarkot biztosítottak a dohányzó emberek számára.
5, Közös filmezések
A filmekkel elég nehéz mellélőni. Válasszatok egyet, készítsetek be valami nasit és kezdődhet a randi. Ha viszont unjátok már az otthonülős estéket, akár moziba is látogathattok, hiszen rengeteg érdekességre számíthatunk az év végén. Ilyen például December 15.-én a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet, az Énekelj! December 22.-én vagy akár az Assassin’s Creed 29.-én.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .