Zene

KPOPBRÉKING: Visszatért Ailee

Július 2-án Ailee kiadta második stúdióalbumát, ami a butterFLY címet kapta, és ezzel együtt a Room Shaker dalának videóklipje is megjelent. Az énekesnő első Reminiscing lemeze közel három éves volt.

Ez az első visszatérésem két év és nyolc hónap után, valamint az első bemutatóm nagyon hosszú idő alatt, így nagyon izgatott vagyok! Örülök, hogy újra megoszthatom a közönséggel a zenéimet. Ez az album számomra is teljesen új, még sosem próbáltam ki magam ilyen műfajban. Úgy érzem, sokan ismerik már a vokális képességeimet, ezért szerettem volna valami mást mutatni. Ezúttal nem a magas hangon volt a hangsúly, sokkal inkább a szöveg átadására összpontosítottam. A koreográfia is igazi kihívást jelentett számomra, nem hiszem, hogy valaha is lett volna ennyi zúzódás a testemen. – mondta Ailee.

Az album ez alatt a két év alatt folyamatosan változott, és végül a legjobb 10 dalból áll, amelyek mindegyike címadó zene is lehetett volna. Az énekesnő elmondása szerint azon aggódott, hogy túl sokat vállal magára, de a körülötte lévő emberek nagyon támogatóak voltak. Ailee az EXO banda Chen-jével és DJ KOO-val dolgozott együtt az albumon.

A Room Shaker címadó dal a hiphop vonalat követi, mely erőteljes, pörgős és ütemes lett. Az énekesnő megmutatja benne tánctudását és a hangi adottságait is. Hogy tetszik nektek a klip és mit gondoltok Ailee második albumáról?

Hozzászólások