Könyvek

Kövesd végig a magyar könyvkiadás folyamatát Gréger Csabával!

Gréger Csaba egy olyan kezdeményezésbe vágta a fejszéjét, amely lehetővé teszi az olvasóknak, hogy bepillantást nyerjenek a könyvírás és a könyvkiadás folyamatába!

Gréger Csaba Epica című műve egy romantikus fantasy regény, amely a YA és NA korosztályt szólítja meg elsősorban. Az író ezen könyvének írási folyamatát a Facebook és YouTube oldalakon tervezi publikálni, ezek pedig ‘kulisszák mögötti’ bepillantást engednek a magyar könyvipar rejtelmeibe. Mindez által, az olvasók és érdeklődők végig követhetik, hogy milyen izgalmas, mikor egy részletesen felépített, különleges fantasy világ egyre bővül és gazdagodik fejezetről fejezetre.

A regény fejezeteit a Wattpad oldalon érhetitek el, amelyekhez videós bejegyzések is társulnak majd az említett közösségi média felületeken. Jelenleg két fejezet jelent meg Wattpadon, amely egy epilógust és a történet első részét tartalmazza.

Csaba a Pannónia nyomdával együttműködve folyamatosan dolgozni fog a könyv papíralapú, fizikális példányán is, amely közül egyet havi rendszerességgel kisorsol majd az olvasók között.

Ezért, ha rajongsz a fantasy műfajért és szeretnél részt venni egy felejthetetlen utazáson, mindenképp fontold meg ezt a lehetőséget, nem fogod megbánni!

Mi, az AH Magazin szerkesztői igyekszünk havonta hozni Nektek kedvcsináló cikkeket. Bízunk benne, hogy felkeltjük majd a hozzánk hasonló, lelkes könyvmolyok érdeklődését!

Gréger Csaba – Epica fülszöveg:

Egy kém és egy testőr.
Két ellenséges világ.
Egy halálra ítélt szerelem.
És egy lehetetlen küldetés.”

Tia a Birodalmi Kémhálózat fiatal reménysége. Árvaként nőtt fel, az elmúlt huszonhárom év minden percét a kiképzésének és a szolgálatnak szenteli. A lány sziklaszilárdnak hitt világa azonban egyik pillanatról a másikra kifordul magából, amikor megismerkedik egy titokzatos férfival, akibe első látásra beleszeret. A sors fintora, hogy ez a férfi nem más, mint az ellenség egyik katonája, a leigázott nép bujdosó vezérének testőrparancsnoka.
Tia kénytelen meghozni egy lehetetlennek tűnő döntést, aminek hatására még a saját hűsége is megkérdőjeleződik. A szív szavára hallgatva veszélyes küldetésre indul, hogy felkutassa a férfit, aki azóta is uralja az álmait, és akihez olyan erős kötelék fűzi, ami túlmutat a józan gondolkodás – sőt talán még a valóság határain is.
De lehet-e közös jövője két háborúban álló hadsereg katonájának? Mi az erősebb, a hűségeskü a nemzetedhez, vagy a szerelem hívása? És ha már minden összeomlott körülöttünk, meddig vagyunk hajlandóak elmenni a boldogság pislákoló reményét üldözve? 

Gréger Csaba könyve egy igazi modern eposz, egy fantasy kalandregénybe öntött, nagyívű szerelmi történet, mely ugyanúgy szól a felnőttekhez és az éppen felnőtté válókhoz is. Egy utazás, ami átrepíti az olvasót ismeretlen világokon, sőt végül még az idő törékeny egyensúlyát is felrúgja. Egy kihagyhatatlan könyvélmény, mert egyszerre dolgoztatja meg az elménket és a szívünket is.
Az EPICA a különböző zsánerek fúziója, melyet egyaránt a magáénak érezhet az, aki a romantikus történelmi regények kedvelője, ahogy az is, aki a nagyívű fantasy történetekért, vagy éppen a szereplők útkeresését fókuszba helyező Young Adult/New Adult könyvekért rajong.
Egy romantikus kalandregény, amely bárkit képes megérinteni, hiszen a származásuk béklyóival küzdő szerelmesek örökérvényű történetét meséli el új és a címéhez méltóan epikus köntösben.

Hozzászólások