Hírek Könyvek Könyvmolyképző

Újabb infók a Könyvmolyképzős megjelenésekről!

By

Idén érkezik T. M. Frazier: Tyrant című könyve! A moly.hu-n egy olvasónak adtak információt arról, hogy még ebben az évben beszerezhetjük a King folytatását, viszont a fordítás még zajlik, így nem tudtak pontos dátumot adni.

Manon Fergatton: A lista című regényét is folytatni tervezik. A Könyvmolyképző csapata viszont ebben az esetben csak annyit árult el, hogy remélik még az idén a polcokra kerül.

Bálint Erika első regényével, az Adj esélytel is jól haladnak, amelyről bővebben itt tudhattok meg több információt. Jelenleg a borító tervezése folyik, aminek a végleges formájába ti is beleszólhattok, ugyanis ezen a linken elérhető egy szavazás.

K. Bromberg Vágy trilógiájának harmadik részének megjelenése is tervben van, viszont a Crashed úgy néz ki, hogy ebben az évben még nem várható.

Sarina Bowentől is fog érkezni regény a Könyvmolyképző jóvoltából! A Bittersweet és a Him fog szerepelni a kínálatban, izgatottan várjuk!

Rachel Van Dyken sorozatának is érkezik a folytatása! A csábítás szabályainak második része 2019-ben fog megérkezni.

Illetve ahogy a korábbi cikkünkben is írtuk, Erin Watt nagysikerű sorozatának, a Papírhercegnőmek a 3. része ősszel várható. A kiadó a Kilenc perc folytatására is szerződött az legkorábban jövőre, legkésőbb 2020-ra várható.

Könyvmolyképző megjelenések: Rázós, Sötét örvény és Arany pöttyös

Comments

comments

You may also like

Change Language To: Hungarian

%d blogger ezt szereti: