MédiaZene

KOKOBOP!

Az EXO-L-eknek örömteli nap jött el ma. Miután július 8.-án az EXO csinált végre egy Facebook oldalt és instagram accountot, együtt követhettük nyomon, ahogy egyik napról a másikra jönnek ki a trailerek az új albumukról. Megérte mind a két felületet böngészni, mivel az előzetesekben más-más dallam szólt és más bevágásokat láthattunk a klipből.

Az EXO kicsit háttérbe szorult Amerikában, mikor a BTS megnyert egy Billboard Awardot, de így is 800 ezer előrendelés érkezett világszerte az új albumukra, a The war-ra, ami ma délelőtt 11 órakor fog végre nyilvánosságra kerülni. Ez 200 ezerrel több, mint amennyi az előző albumuknál volt. Állítólag kivételesen nem lesz rajta ballada, ami különös, hiszen a k-pop bandának eddig sok érzelgős, lassú száma volt. Az új videóban még a különleges képességeiket is használni fogják.

A tagok új hajkölteményei világszerte alapot adtak a fanok poénjainak és a vélemények is eléggé megoszlanak. Először Kai kokobop-külsejét és szereplését csodálhattuk meg, akinek a Wolf óta nem volt raszta haja. Ezután Baekhyun bundesliga frizura jellegű félig emós külseje töltötte be az instagramunkat. Ezután Chanyeol ártatlan arcához tökéletes illő rózsaszín vattacukor haja, majd Sehun vörös loboncával elmaradhatatlan szeplők tűntek fel. Suho és Xiumin kinézete egészen tradicionálisra sikerült. Utoljára Chen és D.O. került nyilvánosságra, a néhol visszatérő stréber-szemüveggel. Mindenki nagy bánatára ezen az albumon már nem szerepel Lay, aki a Kína és Dél-Korea közötti ellentét miatt nem tudott részt venni az album elkészítésében.

Hozzászólások

Kaprinyák Dóra

Teával üzemelő firkászati keresztmetszet, az esztétizmus kézfogója. Pingvinadmirális a könyverődben.