KLIPPREMIER: Stray Kids – Double Knot

A JYP Entertainment fiúbandája, a híres Stray Kids hivatalosan is visszatért a legújabb digitális kislemezükkel, a Double Knot-tal.

A Double Knot egy erős elektronikus, trap, hip-hop zene lett, amit a srácoktól eddig megszokhattunk. Legutóbbi daluk a Side Effects is hasonló ritmuson alapult. Nick Furlong és DallasK mellett Bang Chan, Changbin és Han – akik a 3RACHA Stray Kids produkciós csapatát alkotják – segítettek az alkotás megírásában és rendezésében, bemutatva ezzel is, hogy mennyire tehetségesek. Karizmatikus és erőteljes jelenlétet, valamint emlékezetes dalszöveget tartalmaz az elszántságról és a szabadságról. A fiúk energikus koreográfiával spékelték meg az eleve intenzív videóklipet, amit Los Angeles-ben forgattak. Összességében pedig fantasztikus lett mind a klip és a szöveg, tökéletesen illik hozzájuk.

Hogy még jobb legyen a rajongók kedve, elárulom, hogy nemrég kiadtak egy előzetes videót, miszerint október elejétől november végéig egy hatalmas visszatérő hullámmal érkeznek. A Double Knot mellett a csoport november 9-én még egy Astronaut című zenét dob a piacra, mielőtt november 25-én hivatalosan megjelenne a második, Clé: LEVANTER című albumuk. Emellett pedig a Stray Kids világ körüli turnéja a District 9: Unlock is kezdetét veszi november 23-án és 24-én. Mennyire szeretjük a srácokat?

Hozzászólások