Zene

KLIPPREMIER: KARD – Dumb Litty

A KARD nevű kevert banda, azaz két fiú és két lány a tagja a mai napon visszatért és egy újabb, erősebb koncepcióval lepte meg a rajongóit. A márciusban megjelent Bomb bomb daluk hamar közkedveltté vált és talán úgy érezhettük, hogy nehéz lesz ezt felülmúlniuk. Tévedtünk, mert a Dumb Litty is igazán megnyerővé vált. Már az előzetesekben is bepillanthattunk abba, hogy BM a KARD rappere milyen munkát végzett a dalukkal, hiszen ő volt a rendezője. A rövid teaserek bemutatták, hogy ismét nagyon jól teljesítenek majd, és a koreográfia is hatalmas lesz.

Az erős koreográfia és a heves színpadi jelenlét határozottan remek élményt mutat a rajongóknak, ami egyedivé teszi őket. A zene éppen olyan heves, ahogy azt mindenki elvárta volna tőlük. Izgalmas koncepcióként pedig a KARD négy tagja a görög és a római istenek és istennők szimbólumaivá váltak.

A két női tag közül Jiwoo képviselte Athénát és Herát, míg Somin volt Chloris és Aphrodite. A férfi tagok közül J.seph Dionysus és Ares bőrébe bújt, B.M pedig Zeus és Thor lett. Tehát mind felépítésileg, mind dalszövegben remekül hozták azt, amit elvártunk. B.M igazán ügyes dalszövegíró és rendező is. Elmondása szerint ez az a dal, amellyel azt üzeni az embereknek, hogy felejtsék el a kimerítő dolgokat, és élvezzék a Dumb Litty-t. Ezen a számon keresztül a rajongók láthatják a tagok egyedi báját és erős vonzerejét.

Szerintem is élvezhető az egész dal és nagyon passzol mindenkihez az adott szerep, tehát nagyon jól össze lett rakva az egész. Újabb remekművet készített a KARD és reméljük ez is kellő sikerrel zárul.

Nektek mi a véleményetek róla? Hogy tetszik a Dumb Litty?

Hozzászólások