Filmek

Készül a Barbie film?

Nagy bombaként robbant a hír áprilisban, hogy Barbie élőszereplős változatban tűnik fel majd a mozikban. Ami a pláne, hogy nem akárkiket szántak a főszerepre, és a történet sem lesz akármilyen. Barbie karakterét ugyanis egészen más perspektívából akarják bemutatni.

Ugye csajok, nem ismeretlen számunkra Barbie? A tökéletes alak, kidolgozott arc, szép smink és szuper ruhák, nem csak a játékaink között szerepeltek, hanem a mesékben is szívesen látott karakter volt. Azonban Barbie olyan sztereotípiákat alkotott a lányok körében, ami arra sarkallta őket, hogy a soványság és a derékméret a babáéhoz hasonló lehet csak. Nos, 2023-ban ezt igyekszenek megcáfolni, ezért is készül el a Barbie film, amelyre már kiválogatták a szereplőket is és a forgatás is elkezdődött.

Margot Robbie, mint Barbie?

A színésznő a hírek szerint, nem csak a Mattel ikonját fogja eljátszani, hanem a producer is ő lesz. Margot pozitivtást szeretne vinni a világba, hogy megalkothassa Barbie karakterét. Vajon eltér majd a film az eredeti koncepciótól? A tökéletességtől?

A forgatókönyvet Greta Gerwig írta, akihez csatlakozott a filmrendező Noah Baumbach  a Warner Bros, a Mattel és a Robbie’s LuckyChap Entertainment is.

A filmhez olyan nevek csatlakoztak, mint a kétszeres Oscar-díjas Ryan Gosling. Ő a főszereplő Ken-t fogja alakítani. Látható lesz majd a Négyen egy gatyában című filmben is feltűnt America Ferrara, Kate McKinnon, vagy a Marvel szuperhőse Simu Liu is. Ha hinni lehet a híreknek, akkor Will Ferrell is szerepelni fog az új Barbie filmben, ő a játékgyártó cég vezérigazgatóját fogja alakítani.

A Barbie film 2023. július 21-én debütál a külföldi mozikban. Ti kíváncsiak lesztek rá?

Hozzászólások