Könyvek

Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót színesen!

Tíz éve jelent meg az első Nyírd ki ezt a naplót példány, melynek most, a születésnapi kiadása a Nyírd ki ezt a naplót színesen. Ez utóbbi naplót fogom most veletek közelebbről megismertetni, és talán megszerettetni is. Ha netán az írásom végére ellenállhatatlan késztetést fogsz érezni arra, hogy végy magadnak egy ilyen könyvet és elkezd kinyírni, azért én felelősséget nem vállalok. Kockázatokért és mellékhatásokért keresd a kiadót.

Amennyiben unatkozol, szeretsz kreatív lenni, vagy könyveket tönkretenni, netán nyitott vagy az új és extrém dolgokra, abban az esetben ajánlatos már azonnal felállnod a géptől és vásárolni egy ilyen csodakönyvet. Azután pedig kérlek gyere vissza, és a példányoddal együtt olvasd tovább a kis bemutatómat a Nyírd ki ezt a naplót színesen című kötetről.

A naplóban olyan feladatokat találhatsz mellyel kiélheted örömödet, dühödet, esetleg bánatodat a lapok hasábjain. Lehet itt ütni, vágni, rugdosni, ragasztani, rajzolni, és színezni. Készíts elő az alkotáshoz/rongáláshoz olyan eszközöket mint maszatolásra, koszolásra, festésre alkalmatos anyagokat. Ajánlatos a kínnyiffantást komoly, viccet nem ismerő emberektől távol végezni, ugyanis esetlegesen zakkantnak hihetnek a látott műveleteid miatt.

Én a saját példányomat nehezen tudtam tönkretenni. Talán még nem egészen vagyok kellően nyitott (vagy dilis? ) egy könyvnek a rongálására. Inkább csak próbálkoztam vele. Használtam a napló halottá tételéhez tollakat, szövegkiemelőt, fasírtot (amit közben félig megettem).

Nem teljesen végeztem a művemmel, hiszen sok-sok feladat van benne. Így lesz még benne mit csinálnom. Ha megkérdeznék mennyire tetszett a Nyírd ki ezt a naplót színesen, akkor azt válaszolnám: ambivalens érzéseket okozott Keri Smithnek ezen a könyve. A legkevésbé azok a feladatok jöttek be, ahol ki kellett tépni lapot, vagy át kellett szúrni az oldalt. A legjobban pedig az olyan feladványokat szerettem, ahol írni kellett. Az a jó benne, hogy nem is kell kötelezően mindegyik lapon dolgozni.

  A recenziós példányért köszönet a Maxim Könyvkiadónak!

borítőkép forrása: x

Hozzászólások