Katherine Langford is csatlakozott a Bosszúállók 4-hez

Már csak fél évet kell várnunk, hogy a mozikba kerüljön a Bosszúállók 4. része.  Aki kedveli a szuperhősős filmeket, biztosan most sem fog unatkozni. 

A Marvel-moziuniverzum az utóbbi időben  olyan filmekkel rukkolt elő, mint a Hangya és a Darázs, illetve a Fekete Párduc. Azonban a régiekről sem szabad megfeledkezni.

Egy ügynökség olyan szuperhősöket toboroz össze, akikből megalakul a Bosszúállók:  Amerika kapitány, Thor, Hulk, Sólyomszem, Fekete Özvegy és Vasember igyekeznek megakadályozni bolygónk pusztulását.

Az előző rész drámaian ért véget, hiszen láthatóan Bosszúállók fele meghalt. Maradt megválaszolatlan kérdés a nézőkben, hogy a negyedik és egyben utolsó filmben válaszokat  arra, hogy mi történt és mi lesz a kedvenceikkel?   A készítők azonban nagyon titkolóznak, hiszen még hivatalos előzetest sem osztottak meg, illetve az alcímet is nagy kérdőjel övezi. Egyenlőre annyi sejthető, hogy egy időutazásról lesz szó, mivel a forgatási képeken látott tárgyak erre utalnak. A fiatal Amerika kapitány mellett olyan szuperhős is látható lesz, aki abban az időben még nem létezhetett. Ez pedig nem más, mint Ant-Man, azaz a Hangya. Úgy tűnik, hogy több elhunyt szereplő is visszatérhet. Vajon visszautaznak a múltba a Bosszúállók?

 A negyedik szereplők kilétét igyekeznek titkolni,  Chris Evanst (nem kellenek a nevek után a vesszők) Amerika kapitányként, Robert Downey Jr-t Vasemberként, Chris Hemswortht pedig Thorként biztosan láthatjuk a folytatásban.  Fény derült azonban arra is,  hogy a 13 okom volt című Netflix gyártású sorozatból ismert Katherine Langford is csatlakozott a film utolsó részéhez.

A Kevin Feige producer azonban nem várat már bennünket olyan sokáig, hiszen elmondása szerint novemberben megosztják majd velünk a részletes előzetesleírást, hozzá a trailert illetve a film alcímét is.

A film 2019 májusában kerülhet majd a mozikba.

 

Hozzászólások