Kaszát kapott a Pretty Little Liars spin-offja

Úgy látszik nem hozta meg a várva várt sikert a Pretty Little Liars: The Perfectionists című sorozat, ugyanis a Freeform bejelentette, hogy törlik a sorozatot.

A spinoff, amelyben a PLL csillagok, Sasha Pieterse és Janel Parrish is szerepeltek, három főiskolai barát életét követte, akiken hatalmas stressz és nyomás volt az iskola és a vizsgák miatt, közben pedig a rájuk terelődő gyanú, Nolan Hotchkiss gyilkossága miatt is aggódhattak. A sorozat alapja a Sara Shepard által írt regény, ő az aki a Pretty Little Liars könyveket is írta.

A perfekcionisták közt olyan (feltörekvő) színészek szerepeltek, mint Sofia Carson, Kelly Rutherfordot, Sydney Park, Eli Brown, Noah Gray-Cabey vagy Evan Bittencourt. Azonban úgy tűnik az emberek nem voltak fogékonyak Marlene King újabb tini-nyomozós sorozatához és kevesen követték nyomon a Beacon Heights lakóinak életét. A sorozat tíz epizóddal fejeződött be május 22-én.

Közületek ki nézte a sorozatot? Írjátok meg nekünk, hogy milyen volt újra látni a két régi karaktert az új környezetben és persze azt is osszátok meg velünk, hogy hogy tetszett a Pretty Little Liars: A perfekcionisták.

Hozzászólások