Zene

Karácsonyi kpop zeneajánló: Hangolódjunk az ünnepekre

Elérkezett az év utolsó és egyben talán a legszebb hónapja, a december. Ennek örömére pedig elhoztuk nektek az elmaradhatatlan karácsonyi zeneajánló bejegyzésünket.

Ilyenkor már nagyban zajlanak a készülődések, mindenki tervezi a karácsonyi menüt, beszerzi az újabb díszeket, valamint elkezd hangolódni szuper zenékkel az ünnepekre. Ha esetleg unalmasak már a régi nóták, akkor most mutatunk pár olyat, amit nem biztos, hogy hallottatok, de bízunk abban, hogy tetszeni fognak.

Stray Kids – Christmas EveL

A Stray Kids egy igazán erős banda és sokszor emlegetik őket a BTS utódjának, hisz világszerte ismerik és szeretik a csapatot. Szinte minden zenéjük az egyediségről híres. A csapatban tehetségesebbnél tehetségesebb énekesek és rapperek találhatóak. Köztük van az egyik mély hangú, édes pofijú Felix, akiért a legtöbb kpopper odáig van. A Christmas EveL egy karácsonyi zene a srácoktól, ami 2021-ben lett kiadva és szerintünk igazán különlegesre sikeredett a hangzása és a világa is.

THE BOYZ –  Christmassy!

Szintén tavaly adta ki a The Boyz nevű friss kpop banda a karácsonyi különkiadású muzsikájukat, ami a Christmassy címet kapta. Ez egy igazi kis ünnepi csoda lett, amivel a srácok belopták magukat sok kpopper és nem kpopper szívébe. Bár a klip olykor inkább hasonlít egy nyári hangulatú zenére, de aztán visszatérünk a csodás dekorokhoz, a szeretet és boldogság körbe járja az egész dalt.

Ailee – My Grown Up Christmas List

Kilenc évvel korábban, a csodálatos dél-koreai énekesnő debütálása után megjelent ez a szeretettel teli dal, amit Ailee a gyönyörű hangjával tesz igazán ünnepivé. Ailee az a tehetség, akit talán sokan a koreai Beyoncénak is tekintenek, a hangja elképesztően erős, nőies, dögös és nagyon jól is használja. 2012 óta rengeteg elképesztő zenével lepett meg mindenkit az énekesnő, és azóta is szeretjük őt.

NMIXX – Funky Glitter Christmas

Az NMIXX egy igazán friss banda a kpop zenei világban, de a karácsonyt ők sem hagyták ki. A lányok egy nagyon különleges dallal leptek meg mindenkit, a funky stílusú zene igazán remekre sikeredett! Az ünnepi hangulatot is megadja, illetve a klip is egy csoda lett. Ha bulizni akartok, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a friss és üde dalocskát.

BTS’ JiMin – Christmas Love

Nem maradhat ki a kpop listákból a BTS, így mindenképpen meg szerettük volna osztani Jimin csodás karácsonyi dalát, ami a Christmas Love címet kapta. Nincs afelől kétség, hogy a BTS a kpop világ legnagyobb tehetségei közé tartozik. Mindegyik tagja valami olyat képvisel, amit a mai zenei világban sokan nem. Tehetséges előadók egytől-egyig. A tavaly kiadott karácsonyi dal Jimin kellemes hangjával igazán meghozza az ünnepi hangulatot és mindeközben a BTS nagyszerű stílusát is felfedezhetjük!

A karácsonyi zeneajánló most ennyi lett volna, de korábban már volt kpop karácsonyi dallista bejegyzésünk, így mindenképpen olvassátok el azt is!

Hozzászólások