Könyvek

Júniusban érkezik Borsa Brown új könyve

Magazinunkban már többször olvashattatok Borsa Brown könyveiről. Az írónő nem tétlenkedik, hiszen pár nap múlva jelenik meg az Arab- sorozatához tartozó Az Arab királysága. Borsa a nyáron ismét egy olasz városba kalauzolja el olvasóit, ezúttal Nápolyba utazhatunk. Egy izgalmas szerelmi, szenvedélyes, bűnügyi regényre számíthatunk. 

Az Álomgyár jóvoltából kerül kiadásra ez 2022. június 20-án Borsa Brown legújabb kötete a Párban Nápolyban, amelyhez már a borító is elkészült. Igazi pezsgő, szenvedélyes nyári olvasmányra van kilátás.

Borsa Brown – Párban ​Nápolyban

Ha flörtölsz egy nápolyi férfival, annak csak egy vége lehet!

Isabella Taylor, a floridai pályakezdő FBI-ügynök úgy érzi, hogy sínen van az élete, ám egy nap szeretett unokatestvére gyilkosság áldozata lesz. A nyomozás szálai Olaszországba, Nápolyba vezetnek, egy bűnszervezethez.

Matteo Mazzola, a jóképű, sikeres nyomozó, az egész életét arra tette fel, hogy harcol a nápolyi maffia, a Camorra ellen. Módszerei sajátosak, hatékonyak, bár felettesei számára sokszor szinte elfogadhatatlanok.

Isabella és Matteo találkozása mindkettejük számára rejt kínos és kellemes pillanatokat is. Társként, közösen kellene dolgozniuk, mégis nehezen veszik az akadályokat, hiszen nem csak a szakmai segítséget látják a másikban. Heves érzelmek dúlnak közöttük, a vágyuk pedig egy idő után mindent felülír. Lassan fedezik fel egymás világát, válnak megszállottá ugyanabban az ügyben, és vesznek el

a szerelemben.

Ám a maffia sem rest üzenni, mert a keményfiúk nem arról híresek, hogy finomkodnak.

„Chi ben comincia è alla metà dell’opera.”

„Ha jól kezded, akkor már félig meg is oldottad.” 

…Nápolyban azonban semmi sem indul jól.

Szerelem

Szenvedély

Humor

Maffia

Hölgyem! Isten hozta a Camorra világában!

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal egy szórakoztató, ám emberi lelket boncolgató, perzselő érzelmekkel fűtött nyári történetbe repíti az olvasókat.

Hozzászólások