Jövőre láthatjuk az Indiana Jones ötödik részét

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Harrison Ford még egy filmet vállalt, és a legendás Indiana Jones bőrébe bújik, immáron ötödik alkalommal. Az, hogy mire is számíthatunk a következő moziban, arról most olvashattok néhány információt. 

Ki hinné, de a 79 éves Harrison Ford ereje teljében vállalt még egy mozit és újra láthatjuk őt Indiana Jonesként. Az Anaheim Kongresszusi Központban mutatták be nemrégiben azt az első fotót, amely az új részből készült.

A ’80-as években debütáló filmek sokak nagy kedvencévé vált, a legutóbbi epizódot 2008-ban mutatták be a mozikban. Régóta pedzegetik azonban, hogy Ford kész egy újabb rész erejéig Indy bőrébe bújni, a pletykák pedig igazak voltak. A forgatások valószínűleg a covid helyzet miatt csúsztak, de ha hihetünk a híreknek, jövő nyáron láthatjuk Indiana Jones legújabb kalandját.

Vajon mi után kutat Indy az ötödik részben?

Ahogy azt megszokhattuk már, Indiana Jones a filmek alatt mindig valamilyen veszélyes kalandba keveredik a régészeti kutatásai során. Keresett frigyládát, amelyben Mózes kőtáblái voltak elrejtve, de apjával (Sean Connery) a Szent Grál nyomába is ered, amely a németek figyelmét is felkelti. A George Lucas által rendezett filmsorozat több Oscart is elnyert, de az, hogy miről fog szólni a következő rész, egyelőre csak a képből következtethetünk. Indiana ugyanis ismét veszélyes vizekre evez a twitteren megosztott fotó alapján. Kezében egy lámpa van, próbál eligazodni a sötét barlangban Ford Anaheimben elmondta, hogy nagyon büszke a filmre amit készítettek. Csodálatos élmény volt együtt dolgoznia James Mangold producerrel, Kathy Kennedy-vel és Frank Marshall-al.

Ha hinni lehet a híreknek, akkor az új Indy filmben feltűnik majd Phoebe Waller-Bridge (Futás), Mads Mikkelsen(A vadászat), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones , Antonio Banderas (Zorro legendája) és Olivier Richters is

Harrison Ford is megjelent a Star Wars találkozón

Ford egyébként egy különleges alkalom miatt jelent meg Anaheimben. Négy napos rendezvény volt, amelyben a Star Wars filmeket ünnepelték. A rajongók ellepték a Kongresszusi Központot, ahol több híresség is feltűnt. Hayden Christensen, Ewan McGregor, továbbá a jövő évben bemutatásra kerülő Indiana Jones ötödik részének zeneszerzője John Williams, akit a 90. születésnapja alkalmából fel is köszöntöttek. Ford meglepetés volt a Star Wars ünnepségen, aki Han Solót alakította a Lucasfilmben.

A készülő Indiana Jones-film a tervek szerint 2023. június 30-án érkezik a mozikba.

Hozzászólások