FilmekHírekMédia

Megérkezett a Joker film előzetese

Saját filmmel jelentkezik a sokak által imádott gonosz DC karakter, Joker! A várhatóan októberben megjelenő amerikai krimi-dráma ezúttal egészen 1981-ig repít minket vissza, és azt követhetjük nyomon, ahogy Arthur Fleckből Joker válik.

Todd Phillips rendezése által készült mű előzetesét maga Joker narrálja végig, ezzel is jelezvén, hogy a film sokkal inkább a főszereplőre koncentrál. Az előzetes roppant megkapó, a két és fél perc kezdetén még a visszafogott Arthur látható, ahogy próbál helytállni, majd az elutasítás és a kudarcok áradata szépen lassan megtöri, és végül kegyetlen Jokerré válik.

Főszerepben Joaquin Phoenix lesz, de mellette helyet kap Robert De Niro, Zazie Beetz és Marc Maron is. A rendezői, forgatókönyvírói és producer székben is a korábban említett Todd Phillips ül, kiegészülve Scott Silver forgatókönyv íróval és Bradley Cooperrel, mint producer.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?