Sorozatok

Jöhet az Odaát előzménysorozata, a The Winchesters

A Supernatural a The CW történetének egyik legfontosabb és legsikeresebb sorozata volt, ami visszatérés előtt áll! Az Odaát előzménysorozata The Winchesters címmel érkezhet, amelynek középpontjában Dean és Sam Winchester szülei lesznek.

A The CW korábban már két kísérletet is tett testvérsorozatok elindítására, név szerint a Bloodlinest és a Wayward Sisterst, mindkettőt bemutatták, de egyik sem került megvalósításra. A pilot epizód ugyan leforgott, de nem kaptak berendelést, aminek valószínűleg az az oka, hogy nem Sam és Dean családjára összpontosítottak volna benne, hanem különböző karakterek kapták volna meg a főszerepet. A The Winchesters ebben lehet más, ugyanis a jelenleg még fejlesztés alatt álló projekt végrehajtó producere a Supernatural sztárja, Jensen Ackles lesz, valamint felesége, Danneel. Jensen karakterét ebben a produkcióban is hallhatjuk, ugyanis Dean Winchester narrátorként meséli majd el az új show történetét.

Az Odaát nagy nyomot hagyott mindenkiben, amikor bemutatta a testvérpáros, Sam és Dean Winchester életútját, akik démonokra, szellemekre, szörnyekre és egyebekre vadásztak, azt az utat követve, amit a szüleik hagytak rájuk. Az Eric Kripke által készített sorozat a leghosszabb ideig futó sci-fi műsor volt az amerikai televíziózás történelemben! A rajongók hűségesen követték és mindig nagyon támogatóak voltak a Supernaturallal kapcsolatban.

Jared Padalecki nem lesz benne az előzménysorozatban?

Amin rengeteg rajongó felhánorodott az az, hogy Jared Padaleckinek jelenleg semmi köze sincs a sorozathoz. A színész ráadásul nem is egykori társától tudta meg, hogy készül az előzmény, hanem twitteren. Bár mindannyian tudjuk, hogy Jared most kicsit elfoglalt a The CW újragondolt Walkerjének alakításával, kétségtelen, hogy valamiféle cameót szívesen készítene Sam szerepében.

Haver. Örülök neked. Bárcsak a Twitteren kívül más módon hallottam volna erről. Izgatottan nézem, de csalódott vagyok, hogy Sam Winchesternek semmi köze hozzá – írta Padalecki 2021 júniusában.

Miután egy rajongó megkérdőjelezte, hogy tweetje „rossz vicc-e”, Jared így válaszolt: „Nem. Ez nem. Most először hallok róla.” Természetesen ezek után a srácok összeültek és megbeszélték, hogy miért is történt, hogy kihagyták az egykori főszereplőt az előzménysorozat gondolataiból.

@JensenAckles és én nagyszerűen elbeszélgettünk, mint máskor is és minden rendben van. A bemutató a folyamat elején tart, még nagyon sok minden van hátra. Nagy utat megtettünk már együtt, és azokon az átkozott utakon néha vannak egyenetlenségek” – tweetelte 2021 júniusában. „A nehézségek nem állítanak meg minket. Egyszer testvérek, mindig testvérek. #spnfamily.

Miről fog szólni a The Winchesters és kik lesznek a szereplői?

A The Winchesters című sorozat egyébként a srácok szüleiről, John és Mary közötti epikus szerelmi történetéről mesél majd (amelyet a Supernaturalban leggyakrabban Jefferey Dean Morgan és Samantha Smith játszott) és azt a sztorit mutatja be, amely végül segít megmenteni nem csak a szerelmüket, hanem az egész világot. Mindezt úgy, hogy Dean Winchester fogja narrálni.

2022. februárjában a The CW megerősítette, hogy pilot epizód készül a The Winchesters-hez. A főszerepben Meg Donnelly lesz látható, aki Mary Winchestert alakítja majd. A fiatal színésznőt leginkább az American Housewife, a Disney Channel Zombie című filmsorozat és a High School Musical: The Musical című alkotásból lehet ismerős. A férjét, John Winchestert pedig Drake Rodger fogja alakítani, őt legutóbb a The In Between-ben láthattuk.

2022 márciusában a Legacies színésznője Bianca Kajlich csatlakozott a csapathoz, ő alakítja majd Millie-t, John Winchester édesanyját. Millie-t keményen dolgozó, szívós szülőként írják le, aki aggódik Johnért, és különösen aggódik a munkája miatt, hogy életveszélyben él, miközben embereket ment és vadászik.

Továbbá még két szereplőről tudunk, az egyik Nida Khurshid, aki kisebb szerepeket vállalt eddig, ő az előzménysorozatban egy Latika Desai nevű fiatal, intelligens, gyakorló vadászt alakít majd, aki kiválóan teljesít a kutatásban és a problémamegoldásban. A másik színész Jojo Fleites, akinek ez lesz az első szerepe, Carlos Cervantezt fogja játszani, aki egy pozitív erő a csapatban és természetesen segít a démonok elleni küzdelemben.

Ki lesz a rendező és a forgatókönyvíró?

Jensen és Danneel Ackles cégükön, a Chaos Machine Productionson (amely 2021. őszén idult a Warner Bros. Televisionnál) közösen vezeti, rendezi, készíti a sorozatot.

Miután a Supernatural lezárta a 15. évadát, tudtuk, hogy még nincs vége. Mert ahogy a műsorban is mindig mondjuk, „igazából soha semmi sem ér véget” igaz? – mondta Jensen Ackles a Deadline-nak. Amikor Danneel és én megalapítottuk a Chaos Machine Productions-t, tudtuk, hogy az első történet, amit el akarunk mesélni, John és Mary Winchester életútja lesz, vagyis inkább a Supernatural eredettörténete. Mindig is úgy éreztem, hogy a karakterem, Dean többet szeretett volna megtudni a szülei kapcsolatáról és arról, hogyan alakult ki köztük a kapocs. Szóval szerettem volna megvalósítani ezt a gondolatot, azt akartam, hogy elvigyen minket erre az útra.

Végrehajtó producerként, forgatókönyv íróként Robbie Thompson is fellép, aki korábban a Supernaturalon is dolgozott.

A pilot epizód forgatását áprilisban kezdik meg New Orleansban, de még nincs konkrét megjelenési dátum. Azonban ebből az időkeretből ítélve valószínűleg csak 2023-ban kerül a képernyőre a The Winchesters előzménysorozata, ha a pilot láttán megkapja az egész évados berendelést.

 

Hozzászólások