Zene

Jesy Nelson kilépett a Little Mix-ből

Bár a rajongók reménykedtek, hogy Jesy Nelson késő őszi bejelentése nem végleges, miszerint egy kis időre elhatárolódik a zenekartól, úgy tűnik, hogy ma döntött. Jesy kilépett a Little Mix-ből.

Kilenc éve négy lány egyénileg indult az X Faktorban. Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall a versenyen találkozott egymással először. Mindegyikük a tábor végén kiesett, ám a mentorok adtak nekik még egy lehetőséget és két csapatra osztották őket. Ez is megbukott, végül a négy lány egy bandává alakították és így született meg a Little Mix. A csajok olyan jók voltak, hogy aztán a versenyt is megnyerték, így ők lettek az első lánycsapat, akik győzedelmeskedtek az X Faktorban.

A sikerük 2013. óta töretlen. Dalaik, lemezeik a zenei paletta élén vannak mindig, a négy csaj pedig továbbra is ontja magából a dalokat. Most, kilenc évvel később Jesy novemberben mentális egészségére hivatkozva kisebb szünetet kért, ám a mai napon aztán bejelentette távozását a lányoktól. Jesy az instagram oldalán osztotta meg a rajongókkal döntését, amelyben elmondta, hogy egészségére rányomta a bélyegét a bandához való tartozás. A folyamatos nyomást és elvárást mára már nagyon nehéznek találja. Készen áll egy új fejezetet nyitni az életében, és sok időt akar tölteni azokkal az emberekkel akiket szeret. 

Jesy Nelson bejelentésével egy időben a lányok a hivatalos oldalukon szintén közzétették szomorúságukat társuk döntésével kapcsolatban.

“Kilenc csodálatos együtt töltött év után, Jesy úgy döntött, hogy elhagyja a Little Mix-et. Ez egy hihetetlenül szomorú idő mindannyiunknak, de teljes mértékben támogatjuk Jesy-t. Mi nagyon szeretjük őt és egyetértünk abban, fontos, hogy azt tegye ami jó a mentális egészségének és a jólétének. Mi továbbra is nagyon élvezzük a Little Mix-es kalandunkat, és mi hárman még nem állunk készen arra, hogy vége legyen…”

-írták a lányok a Little Mix instagram oldalán. Elmondták, hogy tudják mennyire nehéz ez most minden rajongó számára, de köszönik a hűségüket és a támogatásukat.

 

Hozzászólások