MédiaSorozatok

Jeffrey Dean Morgan 12 év után újra John Winchester bőrébe bújik

Az Odaát 300. epizódja 2019 február 7.-én kerül bemutatásra a CW csatornán. A jubileumi résszel kapcsolatban már többféle információ napvilágot látott. A sorozat készítői azt például már elárulták, hogy Lebanon város lakóinak szemén keresztül fogják majd bemutatni a Winchester testvérek életét, és a “Fan Fiction”-hez hasonlóan egy rajongóknak szánt “szerelmes levélre” számíthatunk.

A “Lebanon” névre keresztelt epizódot már eddig is nagy várakozás övezte, ám nemrégiben kiderült, egy régi karakter visszatérésére is számíthatunk. Jeffrey Dean Morgan, aki a két testvér apját, John Winchestert alakította, tizenkét év után ugyanis újra feltűnik a sorozatban. Arról sajnos nincs információ, hogy a háromszázadik részen kívül szerepelni fog-e az Odaátban, illetve arra sem tértek ki, hogy milyen formában láthatjuk újra a karakterét. John Winchester a széria első évadának rendszeresen visszatérő szereplője volt, aki a második évad első részében halt meg. Jeffrey által legutoljára a második évad fináléjában láthattuk, akkor már szellemként. A későbbiekben a fiatal John Winchestert Matt Cohen alakította.

“Nagyon örülünk, hogy Jeffrey visszatért erre a jubileumi epizódra, és reméljük a rajongóknak tetszeni fog az, amit kitaláltunk a karaktere számára” – nyilatkozta Andrew Dabb

A sorozat producere azt is hozzátette, további meglepetésekre is számíthatunk. Mint mondta, nem John Winchester lesz az egyetlen szereplő, aki visszatér. Ám hogy mivel is készültek még pontosan, arra nem tért ki, így egyelőre csak a várakozás marad. Ti mit szóltók a színész visszatéréséhez? 

Hozzászólások