Januári filmpremierek, amikért érdemes moziba menni

2020 januárjában is érdemes lesz ellátogatni a moziba, ahol remek filmeket csekkolhatunk. Lesznek itt nagyszerű vígjátékok, krimik, akció – és horrorfilmek. Most elhoztuk nektek azt az öt alkotást, ami miatt érdemes lesz jegyet foglalni.

Január 2.

Január 2-án máris egy komédiával megfűszerezett krimivel találkozhatunk. A Tőrbe ejtve című filmben egy halálesetet kell megoldania a nyomozónak, de a család, ahol a tragédia történt nem könnyíti meg a dolgát. Harciasak és excentrikusak, akiket majd olyan színészek alakítanak, mint Chris Evans, akit sokunk Amerika Kapitányaként ismerhet, a Halloween filmek ostoros tagja, Jamie Lee Curtis és további hírességek is megtalálhatóak lesznek benne, mint például Daniel Craig, Ana de Armas, Michael Shannon és Toni Collette.

Ha valaki harag által hal, átok születik.

Januárban sem maradunk rémület nélkül, hiszen másodikán érkezik Az átok háza című japán horror. Teljesen új köntöst kap a The Grudge újabb remakeje, mert most egy másik rendező, Nicolas Pesce alkotta meg ezt a félelmetes filmet. Újra láthatjuk, ahogyan a halott Kayako őrületbe és rémületbe kergeti azokat az embereket, akik belépnek a házába, ahol egykor élt. Főszereplői közé tartozik a nagyszerű Lin Shaye, akit az Insidious filmekből ismerhetünk, Andrea Riseborough, akivel a Mandy: A bosszú kultusza című horrorban találkozhattuk és a Keresés című thriller főszereplőjével, John Cho-val is összefuthatunk.

 

Január 9.

Hazánkba is érkezik január 9-én a Botrány című film, amiben több híresség is főszerepet kapott. Ilyen például Nicole Kidman, akivel legutóbb a Hatalmas kis hazugságok sorozatában találkozhattunk, mellette még a nagyszerű Margot Robbie alakíthat majd, akire biztosan mindenki az őrült Harley Quinn-ként emlékszik és még Charlize Theron is szerepet kapott a filmben. Velük azonban nem ér véget a sor, hiszen rengeteg gyönyörű és feltörekvő színésznő kapott helyet a Bombshell alkotásban. A megtörtént események alapján készült mű a Fox News körüli botrányt meséli el, miszerint a csatorna vezetőjét Roger Ailes-t, szexuális zaklatással vádolták.

Január 16.

Január 16-án érkezik Robert Downey Jr. főszereplésével egy Dolittle remake, aminek a története nagyon egyszerű és ezáltal lesz igazán szórakoztató, hiszen a sztoriban az orvos egy nap arra ébred, hogy képes kommunikálni az állatokkal. A Doctor Dolittle egészen az 1920-as évekig nyúlik vissza, amikor a könyv első része elkészült Hugh John Lofting író által, majd később adaptációként a filmipar is rátette a kezét, korábban Betty Thomas most pedig Stephen Gaghan rendezésével. Az eredeti 1998-ban készült alkotásban Eddie Murphy-t láthattuk főszereplőként.

Szintén január 16-án jönnek végre a rosszfiúk, az eredeti szereplőgárdával. Will Smith és Martin Lawrence csak még egyszer nyomozónak áll és annál is őrültebbek, mint voltak. A 2003-as második része óta reméljük, hogy újra láthatjuk őket és most abban is bízunk, hogy sokat nem változtattak a rendezők, hiszen a film akkoriban hatalmasat robbantott a vicces és akciódús jeleneteivel. Lehetséges, hogy most még annál is jobban fog sikerülni, hiszen a két főszereplő mellett Vanessa Hudgens és Dj Khaled is feltűnik majd a Bad Boys harmadik részében.

Továbbá még január 9-én az Árok, január 30-án pedig a Kisasszonyok és az Úriemberek című filmeket nézhetjük meg a mozivásznon. Melyik az az alkotás, melynek előzetese vagy sztorija annyira megfogott, hogy mindenképpen nagy képernyőn szeretnék megnézni?

Hozzászólások