Januári filmpremierek, amikért érdemes moziba menni

2020 januárjában is érdemes lesz ellátogatni a moziba, ahol remek filmeket csekkolhatunk. Lesznek itt nagyszerű vígjátékok, krimik, akció – és horrorfilmek. Most elhoztuk nektek azt az öt alkotást, ami miatt érdemes lesz jegyet foglalni.

Január 2-án máris egy komédiával megfűszerezett krimivel találkozhatunk. A Tőrbe ejtve című filmben egy halálesetet kell megoldania a nyomozónak, de a család, ahol a tragédia történt nem könnyíti meg a dolgát. Harciasak és excentrikusak, akiket majd olyan színészek alakítanak, mint Chris Evans, akit sokunk Amerika Kapitányaként ismerhet, a Halloween filmek ostoros tagja, Jamie Lee Curtis és további hírességek is megtalálhatóak lesznek benne, mint például Daniel Craig, Ana de Armas, Michael Shannon és Toni Collette.

Január 16-án érkezik Robert Downey Jr. főszereplésével egy Dolittle remake, aminek a története nagyon egyszerű és ezáltal lesz igazán szórakoztató, hiszen a sztoriban az orvos egy nap arra ébred, hogy képes kommunikálni az állatokkal. A Doctor Dolittle egészen az 1920-as évekig nyúlik vissza, amikor a könyv első része elkészült Hugh John Lofting író által, majd később adaptációként a filmipar is rátette a kezét, korábban Betty Thomas most pedig Stephen Gaghan rendezésével. Az eredeti 1998-ban készült alkotásban Eddie Murphy-t láthattuk főszereplőként.

Hazánkba is érkezik január 9-én a Botrány című film, amiben több híresség is főszerepet kapott. Ilyen például Nicole Kidman, akivel legutóbb a Hatalmas kis hazugságok sorozatában találkozhattunk, mellette még a nagyszerű Margot Robbie alakíthat majd, akire biztosan mindenki az őrült Harley Quinn-ként emlékszik és még Charlize Theron is szerepet kapott a filmben. Velük azonban nem ér véget a sor, hiszen rengeteg gyönyörű és feltörekvő színésznő kapott helyet a Bombshell alkotásban. A megtörtént események alapján készült mű a Fox News körüli botrányt meséli el, miszerint a csatorna vezetőjét Roger Ailes-t, szexuális zaklatással vádolták.

Január 16- án jönnek végre a rosszfiúk, az eredeti szereplőgárdával. Will Smith és Martin Lawrence csak még egyszer nyomozónak áll és annál is őrültebbek, mint voltak. A 2003-as második része óta reméljük, hogy újra láthatjuk őket és most abban is bízunk, hogy sokat nem változtattak a rendezők, hiszen a film akkoriban hatalmasat robbantott a vicces és akciódús jeleneteivel. Lehetséges, hogy most még annál is jobban fog sikerülni, hiszen a két főszereplő mellett Vanessa Hudgens és Dj Khaled is feltűnik majd a Bad Boys harmadik részében.

Ha valaki harag által hal, átok születik.

Januárban sem maradunk rémület nélkül, hiszen másodikán érkezik Az átok háza című japán horror. Teljesen új köntöst kap a The Grudge újabb remakeje, mert most egy másik rendező, Nicolas Pesce alkotta meg ezt a félelmetes filmet. Újra láthatjuk, ahogyan a halott Kayako őrületbe és rémületbe kergeti azokat az embereket, akik belépnek a házába, ahol egykor élt. Főszereplői közé tartozik a nagyszerű Lin Shaye, akit az Insidious filmekből ismerhetünk, Andrea Riseborough, akivel a Mandy: A bosszú kultusza című horrorban találkozhattuk és a Keresés című thriller főszereplőjével, John Cho-val is összefuthatunk.

Továbbá még január 9-én az Árok, január 30-án pedig a Kisasszonyok és az Úriemberek című filmeket nézhetjük meg a mozivásznon. Melyik az az alkotás, melynek előzetese vagy sztorija annyira megfogott, hogy mindenképpen nagy képernyőn szeretnék megnézni?

Hozzászólások

Change Language To: Hungarian