Könyvek

Januárban érkezik az Originek sorozat 2. része a Könyvmolyképzőnél!

Bár Jennifer L. Armentrout nagy sikerű Luxen sorozata öt résszel és néhány kiegészítő könyvvel lezárult, a földönkívüliekkel teli világtól nem kell elbúcsúznunk. Daemon és Katy történetének egyik mellékszereplője, a különleges képességekkel rendelkező Luc visszatér az Originek spin-off sorozatban. Január végén érkezik a második kötet, a Lángoló árny fordítása a Könyvmolyképző Kiadónál.

Az Originek története négy évvel a földönkívüli megszállás után játszódik. Főszereplőnk a 17 éves Evie Dasher, akinek a neve nagyon ismerősen hangozhat a Luxen sorozat rajongóinak. Egy razzia során találkozik a titokzatos Luckel, akiről hamarosan kiderül, hogy sokkal veszélyesebb és erősebb a luxeneknél. Evie egyre jobban belemerül egy számára eddig ismeretlen világba, ahol semmi sem az, aminek látszik.

A Lángoló árny várhatóan január 28-tól lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Én már nagyon várom az Originek folytatását, mert kíváncsi vagyok, hogyan alakul Evie és Luc története. A regény Mergl-Kovács Bernadett fordításában olvasható, és megkapjuk a letisztult stílusú eredeti borítót is, amelyen csak egy apróbb módosítást végzett a kiadó. Ha szeretnétek még idén beszerezni a Lángoló árnyat, akkor már elő is rendelhetitek a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában 21% kedvezménnyel.

Ti is várjátok már az Originek 2. kötetét? Írjátok meg nekünk kommentben!

Jennifer L. Armentrout – The Burning Shadow – Lángoló árny

Teljesítsd ​be a végzeted!

Evelyn Dasher és Luc útjai keresztezték egymást, és a lány egy szempillantás alatt a luxenek világában találta magát. Ráadásul arra is fény derült, hogy egykor nem volt ismeretlen számára ez a közeg.

Ám nem csak a luxenek múltja rejt titkokat – Evie az emlékezetkiesése miatt több hónapra nem emlékszik az életéből, de érzi, hogy történt vele valami, amit nem tud felidézni, és nem is hajlandó senki elárulni neki az igazat. Ki kell derítenie, ki ő most – és ki volt valaha. De a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel. Kutakodásai közben egyre közelebb kerül Luchoz, az erős, arrogáns, éteri szépségű és rendkívül veszélyes originhez… aki valószínűleg szerelmes belé. És ahogy Evie lassan viszonozni kezdi a fiú érzéseit, akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy Luc vonzalma vajon neki szól-e, vagy egy rég létezett lány emlékének.

Eközben új fenyegetés üti fel a fejét: egy influenzaszerű, halálos vírus, amit – a kormány sziklaszilárd meggyőződése szerint – a luxenek terjesztenek. A szörnyű betegség mindenkit megváltoztat, aki elkapja, pánikot keltve a már amúgy is az összeroppanás szélén álló országban.

Ismerd meg Evie és Luc közös történetének következő fejezetét!

J. L. Armentrout – Oblivion 2 | Megéri elolvasni?

Hozzászólások