HírekMédiaSorozatok

Január 18-án érkezik a The Punisher második évada

A 2018-as év nem kedvezett a Netflixes Marvel sorozatok számára. Az Iron Fist és a Luke Cage után, sokak meglepetésére a Daredevil is kaszát kapott tavaly, így jelenleg már csak a Jessica Jones és a The Punisher folytatására számíthatunk. A Krysten Ritter főszereplésével készült széria harmadik évadának megjelenéséről egyelőre nincsenek pontos információk, de a Megtorló visszatérésének dátumát pár nappal ezelőtt hivatalosan is bejelentették. A The Punisher legújabb epizódjai január 18-án kerülnek bemutatásra.

A Jon Bernthal által megformált Frank Castle a Daredevil második évadában mutatkozott be, majd a népszerűségét látva a Netflix úgy döntött, a karakter saját sorozatot kap. A The Punisher a korábbi képregényes szériákhoz képest némi változást hozott, ugyanis a főszereplő igazságszolgáltatási módszerei erkölcsi szempontból nézve hagynak némi kivetnivalót maguk után. Talán részben ennek is köszönhető, hogy ez lett a Netflix egyik legtöbb erőszakos jelenetet tartalmazó Marvel sorozata.

Az új évadban Frank Castle mellett Billy Russo, azaz Jigsaw is visszatér. Ben Barnes karaktere az előző évad egyik főgonosza volt, aki saját bajtársát elárulva küzdötte fel magát a ranglétrán. Amber Rose Revaht szintén újra láthatjuk majd a képernyőn, Dinah Madani szerepében.  A régi arcok mellett azonban újakra is számíthatunk. A Harmadik műszakból, illetve a Gyilkos elmékből ismert Josh Stewart alakítja az évad főellenségét, John Pilgrimet, akit vallási fanatikusként ismerhetünk majd meg. A színész így nyilatkozott a szerepéről:

“John Pilgrim egy csendes, nyugodt személy. A felszínen egy keresztény fundamentalista, akinek valamikor volt egy erőszakos oldala, de ezt eltemette magában. De azt hiszem, minden afelé mutat, hogy ez az oldala is felszínre kerüljön.”

Az új évad a legtöbb Netflixes sorozathoz hasonlóan tizenhárom részből áll, melyek egyszerre fognak felkerülni a műsorszolgáltató oldalára. A sorozat jövőjével kapcsolatban egyelőre még nincsenek információk, de a korábbi tendencia alapján a csatorna valószínűleg nem készít harmadik évadot.

Hozzászólások