Filmek

Jack London klasszikusa élőfeldolgozásban kerül a mozikba

Harrison Ford korunk legendája, nevéhez olyan filmek tartoznak, mint az Indiana Jones sorozat, Star Wars vagy a Szárnyas Fejvadász. A hetvenhét éves színész napjainkban is nagyon aktív, hiszen jövőre érkezik a mozikba, Jack London, A vadon hívó szava filmes feldolgozásában, ahol Ford a főszereplőt játssza majd.

Jack London amerikai író 1902-es regényéből készült már több filmes változat, de jövőre ismét láthatják a nézők a mozikban. A történet szerint egy bernáthegyi-juhászkutya – név szerint Buck – rendezett körülmények között él, szeretik. Ám egy napon elrabolják, élete pedig rosszra fordul. Kegyetlenül bánnak vele, egészen addig, amíg egy aranyásó meg nem találja. Ezután elválaszthatatlanok lesznek, azonban a megpróbáltatások csak ezután kezdődnek az életükben.

A filmben szerepet kap a Szépség és a szörnyetegben is látható Dan Stevens, a A galaxis őrzői sztárja Karen Gillan, illetve Jurassic World színésze Omar Sy is. A rendező pedig az a Michael Green, akinek nevéhez például a Zöld lámpás és a Gyilkosság az Orient expresszen filmek is fűződnek.

Az előzetes már meg is érkezett, azonban némi kritikát kapott már a mű , hiszen a kutya megjelenítése megosztó lett. A vadon hívó szava 2020. február 20-án kerül a mozikba.

Hozzászólások