Ismét csúszik a King’s Man – A kezdetek bemutatója

A szeptemberi mozipremierek közt találhattátok meg a King’s Man – A kezdetek című film premierdátumát, amit e hónap 17-én jelent volna meg a mozikban. Azonban ismét egy csúszást tudhat be magának, ugyanis a vírushelyzetre való tekintettel 2021. február 26-ra tették át a film bemutatójának időpontját.

Hogy mire számíthatunk majd jövőre? A King’s Man folytatásában a kezdetekbe fogunk betekinteni, ugyanis a 1900-as évekbe repülünk vissza, amikor is ezek az úriemberek megalapították a King’s Man titkosügynökséget és elhatározták, hogy végeznek a bűnözéssel, a bűnözőkkel.

Tehát a Matthew Vaughn által rendezett kémfilm megjelenési dátuma pont egy évet tolódik az eredetihez képest. Reméljük, hogy 2021. február 26. már valóban egy olyan premier időpont, amit nem fognak tovább tolni.

Továbbá az is kiderült, hogy a Mulan élőszereplős filmet csak a Disney+ csatornáján fogják vetíteni, de például Az új mutánsok című film a mozik vásznain keresztül fog minket az őrületbe kergetni és remélhetőleg félelmet gerjeszteni.

Hozzászólások