Életmód

Ismerjétek meg a NATICS újgenerációs termékeit

rom újgenerációs peptid, ami lehetővé teszi a tűmentes arcfeltöltést és ránctalanítást. 

Az arcápolási termékek rendkívül gyors ütemben fejlődnek köszönhetően a biotechnológiának és az innovatív hatóanyagoknak, így napjainkban már elérhető közelségbe került az intenzív, eredményorientált, ugyanakkor tűmentes ránctalanítás és rendkívüli újdonságként az arcfeltöltés is lehetővé vált. Ebben élen jár három peptid, ami egyetlen szérumba zárva minden eddiginél hatékonyabbá teszi az otthoni arcápolást.

– A hatástalan kozmetikumok időszaka már a múlté, az eredményorientált és meggyőző hatóanyagoké a jövő – mondja Oláh Róbert, a NATICS termékfejlesztési vezetője.

Úgy véli, az innovációnak és a biotechnológiának köszönhetően ma már rendelkezésre állnak olyan újgenerációs hatóanyagok, amelyek magas effektivitást tudnak biztosítani az arcápolóknak akkor, ha azt valóban megfelelő koncentrációban alkalmazzák. A szakértő ilyennek tartja a peptideket, azok köl is hármat, amelyek látható és érezhető eredményeket nyújtanak.

A fotók forrása: Freepik

Három peptid a fiatalság szolgálatában

Az Argirelox peptidként ismert Pentapeptide-18 és Acetyl Hexapeptide-8 kombinációja a Botulinum Toxin (Botox) hatását utánozza. Tudományosan megfogalmazva, képes gátolni az acetilkoin felszabadulását a neuromuszkuláris szinapszisban. Azaz az izomösszehúzódást enyhítve előzi meg a finomvonalak és ráncok képződését, miközben halványítja a már meglévő ráncokat is.

Szintén érdemes olyan arcápolót választani, ami az előbb említett Botox-hatású peptid mellett úgynevezett Adifyline peptidet is tartalmaz, hiszen ez látványos módon tölti fel a ráncokat és magát az arcbőrt is alátölti, így az összességében még feszesebb képet mutat – hangsúlyozza.

A peptid mechanizmusa egyszerű: növeli a bőr alatti támasztószövetet, így helyreállítja a fiatalos arcvonásokat, belülről tölti fel a finomvonalakat és a ráncokat, miközben újra definiálja az arc kontúrját.

Végül a szakértő a Diffuporine peptid használatát is ajánlja, mivel az bizonyítottan és meggyőzően hidratálja a vízhiányos arcbőrt. Ennek köszönhetően az arcbőr visszanyeri természetes tónusosságát, fiatalosabb, ragyogóbb megjelenését.

Innovációs szenzáció a magyar piacon

A MagyarBrands díjas, többszörös innovációért különdíjas NATICS új hatóanyagszérumaiban, a PEPTIDE MAX és a C SUPREME super fillerekben ez a három hatóanyag egyszerre van jelen. A magyar kozmetikai piacon sosem látott koncentrációban és kombinációban találkozó peptidek további gondosan válogatott összetevőkkel együtt hozzásegítik a felhasználókat az otthoni környezetben megvalósítható ultraprofesszionális arcápoláshoz, a tűmentes ránctalanításhoz és a látványos arcfeltöltéshez.

További információwww.natics.hu

Hozzászólások