HírekMédiaSorozatok

Insatiable – Ebben a hónapban érkezik a Netflix új sorozata

A tavalyi év folyamán merült fel az Insatiable alaptörténetének ötlete. Ám mindez nem a Netflix-hez kapcsolódott, hanem a sokak által kedvelt CW csatornához. Ők passzolták, így nem lett berendelve sorozatnak. A sztori viszont megtetszett a plattformnak, így átvették és leforgatták az első szezont. Több, mint egy év várakozás után tehát végre képernyőre kerül Debby Ryan sorozata.

A 13 részes szezon körül hatalmas csend honolt hosszú ideig, majd a főszereplő színésznő, Debby Ryan promózni kezdte az alkotást. A hölgy korábban a Disney csatorna Jessie című szériájaban tevékenykedett. Azóta távozott a csatornától, és három év eltelte után mostanra kapott csak újra főszerepet.

Az Insatiable-hez már az első előzetes is befutott, amely során a premierdátumra is fény derül. Pontosan augusztus 10-én kerül fel a Netflix kínálatába. A trailer nagyvonalakban bemutatja, hogy mire is lehet számítani a sorozattal kapcsolatban. Egy korábban túlsúlyos lány, akit folyamatosan megaláztak az iskolában, látványosan lefogy. Az osztálytársai természetesen ezentúl teljesen másként viszonyulnak Patty-hez. Elhatározza, hogy indul a szépségkirálynő választáson, miközben bosszút forral korábbi bántalmazói ellen. Rendezői székbe Andrew Fleming és Lev L. Spiro ült. A sorozatban pedig feltűnik továbbá Dallas RobertsKimmy ShieldsChloe Bridges, Alyssa Milano és Michael Provost

Hozzászólások