Sorozatok

Így búcsúztak a sorozattól a The Royals színészei

Nemrég jelentették be hivatalosan, hogy az E! csatorna nem kér többet a The Royals szériából. Ennek következtében számos rajongó búcsúzott el a sorozattól, azóta pedig a színészek is megemlékeztek róla. Legutóbb Tom Austen írt pár sort egy instagram poszthoz, amelyen ő és Alexandra Park szerepelnek. Eleanor és Jasper szerelmi története szerencsére pozitívan végződött, így a legnagyobb rajongótáborral rendelkező páros fanjainak nincs okuk a felháborodásra sem.

“Mindazok számára, akik az elmúlt négy évben velünk tartottak, elmondhatjuk, hogy mennyire fontos a szeretetetek és a támogatásotok. A legtöbben már tudjátok, hogy a The Royals útja véget ért. Milyen csodálatos utazás volt ez! Voltak csúcsok és hatalmas mélypontok, sokat sírtunk és nevettünk, de ti minden egyes alkalommal velünk voltatok, amit soha sem feledünk el! Nem tudunk elég köszönetet mondani, amiért kitartottatok a sorozat mellett!
Al Park-kal legjobb barátok lettünk, az évek során jóban és rosszban kitartottunk egymás mellett. Jobb színész lettem általa, és remélem, hogy valamilyen módon talán jobb ember is. Lehet, hogy többé nem vagyok a testőre és a társa, de sosem fordítok neki hátat!
Akik pedig Jasper és Eleanor történetén gondolkodnak…örökké boldogan élnek!”

William Moseley, aki Liam karakterét formálta meg négy éven át, szintén instagramon búcsúzott a sorozattól és a nézőktől.

“Köszönöm a csodálatos csapatnak, a stúdiónak és a csatornának! Nem tudok elmondani, hogy mennyire hálás vagyok! Nagyon szépen köszönöm #loyals, remélem, hogy szerettétek a sorozatunkat, legalább annyira, mint mi elkészíteni. Vigyázzatok magatokra, hamarosan találkozunk!”

Hozzászólások