Stílus

Horoszkóphoz illő eljegyzési gyűrűk

Minden jegyhez különböző ékszerek illenek, így nem mindegy, hogy rozé arany stílusú eljegyzési gyűrűk között nézelődünk, vagy pedig feltűnőbb darabot választunk. A lánykérés egy újabb mérföldkő a párok életében, így rendkívül fontos, hogy milyen kiegészítővel tesszük fel azt a bizonyos kérdést. Lássuk tehát, hogy melyik horoszkóphoz milyen eljegyzésű gyűrű illik!

Kos

A kos lányoknak jöhet minden, amitől magabiztosnak érezhetik magukat. A kalandvágyó jegy ugyanis szereti a hatalmas kővel díszített szögletes formákat. Fontos azonban megjegyezni, hogy semmi esetre se legyenek színes darab, ezt ugyanis már nem kedvelik.

Bika

Az ikrek számára rendkívül fontosak a vizuális örömök, így számukra remek választás lehet a rozé arany stílusú eljegyzési gyűrűk. Válassz nyugodtan egy szemet gyönyörködtető és feltűnő ékszert, amivel az ikreknél biztosan nem lősz majd mellé.

Ikrek

A “két arcú” ikrek esetében jöhetnek a dupla köves kiegészítők, hiszen ez tükrözi őket a legjobban. Friss személyiségről van szó, akik lelkesek és fiatalok egyben. Szereti a modern megoldásokat, így nyugodtan nézelődhetünk az éppen aktuális trendek között.

Rák

A rákoknak rendkívül jó az ízlésük, így szinte pillanatok alatt észreveszik, ha valami hamisítvány. Nem túlzottan kedvelik a vintage gyűrűket, ám jöhet bármi, ami kreatív, modern és egyedi megoldás.

Oroszlán

A jegy szülöttjei imádják a vadabb és óriási köveket tartalmazó ékszereket. Az oroszlánok számára tökéletes minden, ami feltűnő és amivel büszkélkedni tudnak. Esetükben nem érdemes hagyományos darabot választani.

Szűz

A szűz hölgyek imádják a részleteket, így nálunk csak ilyenekkel érdemes próbálkozni. Minél aprólékosabb az az eljegyzési gyűrű, annál biztosabb, hogy “igent” fog mondani a lánykérésre. Esetükben már nyugodtan választhatunk vintage kiegészítőket, hiszen ezek nemcsak részletesek, hanem stílusosak is egyben.

Mérleg

A béke szülöttjeinél kerüljünk mindent, ami geometrikus és erőteljes. A mérlegek rendkívül romantikusak, így jöhet bármi, ami gyémánttal, esetleg kővel van díszítve, a fontos csak az, hogy minden kerekre legyen csiszolva, nem szeretik az éleket.

Skorpió

A skorpió számára a legjobb döntés egy különleges és nem túl hétköznapi választás. Felejtsük el a klasszikus és hagyományos eljegyzési gyűrűket, egy extrém és feltűnőnek azonban biztosan örülni fog.

Nyilas

A bakok imádják a színeket, éppen ezért remek megoldás a színes és köves gyűrűk. Legyen szó sárga, zöld, kék, esetleg rózsaszín árnyalatról, bármivel levehetjük őket a lábukról, ami színes.

Bak

A bakok éppen a mérlegek ellentettjei, így őket legkönnyebben az élesebb és szögletesebb formákkal győzhetjük meg. Rajong minden egyszerű és letisztult darabért, így kerüljünk el mindent, ami túldíszített.

Vízöntő

A vízöntők nem unalmasak, hiszen folyamatos mozgásban vannak. Nem szereti a modern darabokat, amiket minden második nőn lát, akivel szembe találja magát. Mindig az egyediségre törekszik, így a választott gyűrű legyen feltűnő és vagány.

Halak

Romantikus lélekről van szó? Akkor biztosan egy halakkal kerültél kapcsolatba. Ők szeretik a hullámokra emlékeztető íveket és formákat, amik lágyak és természetesek.

Összegezve

Bízunk benne, hogy most már könnyebben jutsz döntésre azt illetően, hogy milyen kiegészítőt kellene választanod a vízöntő, esetleg a mérleg barátnődnek. A bika számára a legjobb megoldások a rosé arany eljegyzési gyűrűk, ezekkel biztosan nem lősz majd mellé.

Hozzászólások