Könyvek

Hetek óta a Bookline sikerlistáján A csütörtöki nyomozóklub!

Richard Osman brit televíziós producer és műsorvezető első regénye, A csütörtöki nyomozóklub az első és tagadhatatlanul az eddigi legjobb alkotása! A kötet nemhogy 2020 egyik legnagyobb krimi szenzációja, de több mint 1 millió eladott példányt tudhat magának Angliában.

A könyv akkora sikereket ért el, hogy Steven Spielberg vette meg a filmjogokat, így várhatóan nem is olyan sokára láthatjuk is a képernyők előtt. Az Agave Könyvek is lecsapott rá, így múlt hónapban már a magyar olvasóközönség is a kezében tudhatta a művet, ami hasonlóan nagy sikereket hozott, ugyanis hetek óta a Bookline sikerlista 1. helyezettje, továbbá az Agave webshop listavezetője!

Az Orosz Anna által fordított kötetnek egy hónapon belül már a második kiadása jelenik meg. Ha kíváncsiak vagytok rá, nekünk hogy tetszett, akkor már azt is elolvashatjátok.

Richard Osman – A csütörtöki nyomozóklub

Richard Osman – A csütörtöki nyomozóklub

Négy valószínűtlen barát.

Egy kegyetlen gyilkosság.

Isten hozott a csütörtöki nyomozóklubban!

Egy békés nyugdíjasotthonban négy barát minden csütörtökön összeül, hogy megoldatlan gyilkossági ügyekről beszélgessenek. Amikor kegyetlen gyilkosság történik a faluban, a nyomozóklub tagjai hirtelen egy aktív nyomozás közepébe cseppennek.

S bár Elizabeth, Joyce, Ibrahim és Ron már közel járnak a nyolcvanhoz, van pár trükk a tarsolyukban, amire senki sem számít. Vajon képes ez a furcsa, de végtelenül imádnivaló csapat elkapni a gyilkost, mielőtt túl késő lenne?

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?