Határtalan gondolatok 2020

Az Édesvíz Kiadó jóvoltából megérkezett a 2020-as Határtalan gondolatok naptár. A kiadvány nemcsak csodálatos fedőlapjával kápráztatja el az embert, hanem rettentően gazdag és inspiráló tartalmával is. A határidőnapló segítségével könnyebben telhetnek a mindennapok a jövő évben, hiszen egyszerűen tudod vezetni a teendőit listáját. Ha mindez még nem lenne elég, akkor folyamatosan kapod mellé a megerősítő üzeneteket és a csodálatos idézeteket. A Határtalan gondolatokból most sem maradhatott ki a horoszkópos részleg, ahol minden hónapban megtudod, hogy mi vár rád.

Az asztrológiai előrejelések tehát segítik a mindennapokat, amelynek segítségével a csillagok állása szerint alakíthatod a programjaidat, elkerülve a rossz eredményeket és a sikertelenséget. A melengető idézetekkel és meditácciókkal segít ellazulni és megnyugodni, illetve a fejlődés is garantált. Ha szeretnél tenni az egészségedért, a belső egyensúlyodért, akkor ez a határidőnapló tökéletes választásnak bizonyul a jövőre nézve. Pozitív energiával tölt fel, amelybe a mindennapi csodákat is érdemes feljegyezned. Tartsd magadnál minden nap, így rendszerezett, kiegyensúlyozott és boldog lehetsz.

A 331 oldalas naptárba feljegyezheted a napi dolgaidat, de a jegyzetlapok segítségével semmi fontosról nem kell lemaradnod. A színes minták, rajzok, absztraktok segítenek pozitívak maradni. A puhafedeles kiadás szeptemberben került a boltok polcaira, azóta pedig rengetegen vásárolták már meg a naptárat a kiadótól.

A beosztás úgy néz ki, hogy két nap került egy lapra, így bőven akad hely felírni a tennivalókat, fontos infókat, határidőket és találkozókat. Minden hónap végén kapunk még plusz egy kis helyet a jegyzeteknek, amely kapcsán csak annyi a hiányérzetem, hogy jobb lenne ezt minden hét végére odabiggyeszteni. Kevésnek tartom a szabad oldalakat, ahova bármikor bármit felírhatok. Ettől függetlenül örülök, hogy a hónap végi pénzügyeimet is vezetni tudom egy határidőnaplón belül. Minden héten kapunk viszont több idézetet, amelyek motiválnak bennünket az adott időszakra.

“Követem az iránytíűmet, és valóra váltom az álmaimat.”

A hónap elején egy hosszabb gondolatot olvashatunk, amely meghatározza a következő 30-31 napunkat. Ezek az érzelmekről, családról, barátokról szólnak, illetve sok esetben magunkról és a fejlődésünkről. Például, hogy legyen hitünk, soha ne adjuk fel, hiszen mindig jöhet jobb és jobb, bármilyen nehéz is egy adott év, hónap vagy éppen nap, illetve óra.

A spirituális és ezoterikus naplónkat tehát vihetjük magunkkal mindenhova és napi szinten hasznát vehetjük, hogy ebben vezessük a tennivalóinkat, de lehet ez egy szimpla napló is, amelybe minden nap végén hozzáadjuk a gondolatainkat. Bármire is használjuk, meg fogjuk benne találni a csodát és azokat az apróságokat, amelyektől jobban telik a napunk.

Az idézetek és gondolatok mindegyike az Édesvíz Kiadó korábbi kiadványaiból származnak, azokból válogatták össze őket. Az asztrolgóia részét Baktai Ádámnak köszönhetjük, akit az interneten is megtalálunk. A kiadvány teljes egészében a kiadó munkája, így egy igen egyedi határidőnaplóval kezdhetjük meg a jövő évünket, ha megvásároljuk a kínálatukból. Ezúton is köszönjük szépen a recenziós példányt! 

Deepak Chopra – Az élet 7 törvénye

 

Hozzászólások