Zene

Hangolódás Valentin-napra – zenék

Folytatjuk a hangolódást Valentin-napra, most a zenéken a sor, hiszen mi sem jobb, mint egy kellemes együtt töltött vacsorához, estéhez illő dallamok.
Olyan dalokat hoztunk most nektek, amelyek megadhatják a kellő a szerelmesek napjához.

Beyoncé – Crazy in Love

Az énekesnő 2003-as dala, hamar meghódította a világot, amelyben arról beszél mennyire megbolondította őt a szerelme. A dalban közreműködik Beyoncé férje, a rapper JAY Z is. Nagy siker volt A Szürke ötven árnyalatában elhangzott változat is meghozhatja a hangulatot a szerelmesek napjára.

Ed Sheeran – Perfect

Abban egyetérthetünk, hogy Ed egyik legszebb dala lett a Perfect, gyönyörű és nagyon érzelmes. A dalban a szerelméhez énekel, hogy megtalálta a nőt, aki mindenhogyan, de tökéletes. Valentin-napra telitalálat lehet.

Bruno Mars – Just The Way You Are

Bruno Mars is a hőn áhított lánynak énekel, arról, hogy mennyire tetszik neki, milyen gyönyörű. Nem kérné, hogy változzon meg, vagy hogy változtasson magán, mert úgy csodálatos, ahogyan van. Ennél nagyobb vallomás nem is kell.

Miley Cyrus – When I Look At You

Az énekesnő 2010-ben bemutatott, Utolsó dal című filmjében hangzott el ez a csodaszép szerzemény. A dalban elhangzik, hogy amikor úgy érzi az ember, hogy a világa darabokra hullik, akkor ott van ő, aki mindezen átsegít. Valentin-napra igazán romantikus hangulatot adhat.

Rihanna – We Found Love

Rihanna 2011-ben megjelent dala arra mutat rá, hogy lehet szerelmet találni egy reménytelen helyen is.

Calvin Harris & Disciple – How Deep Is Your Love

A híres DJ négy évvel ezelőtti dala világsiker volt, ez akár nagyon jó hangulatot nyújthat február 14-e estéjéhez.

Ariana Grande – Into You 

A fiatal énekesnő nagy népszerűségnek örvend, dalait imádják. Valentin-napra leginkább az Into You című dalát ajánljuk, pörgős, szerelmes.

Halsey & G-Eazy – Him & I 

Halsey egyik kedvelt dala népszerű a fiatalok körében. Nem csoda, hiszen a rapper G-Eazy nagyon jól feldobja az amúgy is remek számot, továbbá megosztják azokat az érzéseket, amelyeket a szerelmesek egymás iránt éreznek. Valentin-napra abszolút ajánljuk.

Rúzsa Magdolna – Szerelem

A Megasztár győztesének egyik legszebb dala, amely a szerelemről és annak megéléséről szól. Az énekesnőnek ezen kívül több romantikus dala is van, amelyeket szintén ajánlunk Valentin-napra. A Légzés, Április és az Érj hozzám című szerzeményeit is érdemes hallgatni.

,

+ 1  Beyoncé – Single Ladies  

Beyoncé egyik legnagyobb slágere, ami sikert aratott, mind a nők körében, mind a férfiaknál. Számos paródia jelent meg a klipről, ami azt bizonyítja, hogy ez a dal sikeres. Nos, ha esetleg a Valentin – napot egyedül töltenéd, akkor ez igazi bulis hangulatot adhat.

Reméljük egy kis hangulatot sikerült csempésznünk a Valentin-napotokba, azért még akad számos romantikus, szerelmes dal, amikkel meglephetitek szerelmeiteket. Ha szeretnétek tovább hangolódni, akkor nézzétek meg filmes összesítésünket is.

Hozzászólások