Uncategorized

Hamarosan érkezik magyarul a Negyedik szárny folytatása!

Rebecca Yarros Negyedik szárny című regénye világszerte dobogtatta meg a fiatalok szívét. Magyarországon 2023 második felében jelent meg a regény, ami az egyik legkedveltebb fantasy regény lett a magyar könyvmolyok körében is. A folytatás pedig hamarosan Vasláng címen lesz elérhető a könyvesboltokban.

A Negyedik szárnyban végigkövethetjük Violet kalandjait a Basgiath hadiiskola falai között és egy szenvedélyes szerelmet közte és Xaden között, ahol a a kezdeti gyűlölet egy mindent elsöprő románchoz vezetett.

A regény éldekorált kiadásban is megvásárolható lesz csakúgy, mint az első rész. A könyv várhatóan 2024. június 24-én fog megjelenni, addig pedig a Libri oldaláról tudjátok előrendelni!

Rebecca Yarros – Vasláng

Mindenki ​arra számított, hogy Violet Sorrengail a Basgiath Katonai Főiskolán már az első tanévben meghal. Violet is ezt hitte. De a Csépelés még csak az első lehetetlen próbatétel volt, amelynek során a gyenge akaratúak, az érdemtelenek és a nem szerencsések kihullanak.

Most tehát megkezdődik az igazi kiképzés, és Violet máris azon tépelődik, hogy fogja ezt átvészelni. Nemcsak arról van szó, hogy a kiképzés iszonyatosan nehéz és szándékosan brutális, vagy hogy megpróbálják a lovasok fájdalomtűrését az elviselhetetlenségig és azon túl is fokozni. De ott az új parancsnok-helyettes, aki személyes küldetésének tekinti, hogy megértesse Violettel, mennyire tehetetlen – hacsak el nem árulja azt a férfit, akit szeret.

Bár Violet teste talán gyöngébb és törékenyebb, mint másoké, de az esze a helyén van, és vasakarata is van. És a vezetés elfeledkezik a legfontosabb tanulságról, amire a Basgiath Violetet megtanította: a sárkánylovasok maguk hozzák a saját szabályaikat.

De ebben az évben nem elég, hogy mindenáron életben akar maradni.

Mert Violet ismeri a Basgiath Katonai Főiskola évszázadokon át őrzött igazi titkát, és semmi, még a sárkánytűz sem elég, hogy a végén megmentse őket.

Hozzászólások