Könyvek

Hamarosan érkezik Guillaume Musso új könyve!

Guillaume Musso az utóbbi időben Magyarországon is elég nagy népszerűséget vívott ki magának, különleges hangvételű, misztikus regényeivel. A Park Kiadó nemrég be is jelentette a jó hírt: újabb kötet érkezik tőle, méghozzá csak kicsivel több, mint egy hónap múlva!

Az új kötet, mely a Most! címet kapta, lesz a tizenkettedik Musso könyv, ami megjelenik Magyarországon és a fülszöveg alapján ez is olyan fordulatos és egyedi lesz, mint az eddigiek.

A pszichológiai thriller két főszereplője Lisa és Arthur, akik évente csak egyszer találkoznak. Lisa nagy álma az, hogy színésznő legyen. Hogy fizetni tudja a tanulmányait pincérnőként dolgozik egy manhattani bárban. Itt ismerkedik meg Arthur Costellóval, a fiatal orvossal, akivel rögtön egy hullámhosszra is kerülnek. A lány rövidesen kész lenne bármit kockára tenni a férfiért, aki azonban egy sötét titkot rejteget, ami akár az egész kapcsolatukat ellehetetlenítheti.

A fülszöveg szerint a történetbeli alapszituáció és a két szereplő találkozása már-már Hitchcockot idézi, így pedig még nagyobb elvárásokkal fordulunk efelé a könyv felé.

Mi már nagyon várjuk, hogy olvashassuk és reméljük, hogy az eddigiekhez hasonlóan egy fordulatokban gazdag, izgalmas Musso regényt kapunk, egy csipetnyi misztikummal fűszerezve. Megjelenésének tervezett dátuma: 2021. 04. 19.

Guillaume Musso- Most! 

Sose feledd, hogy két életed van. A második akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egyszer élsz.

Lisa és Arthur évente egyszer találkoznak. Arthur mégis egész életében őt keresi. Lisa pedig csak őrá vár.Lisa álma, hogy színésznő legyen. Egy manhattani bárban dolgozik, hogy fizetni tudja művészeti tanulmányait. Egy este megismerkedik Arthur Costellóval, a fiatal orvossal. Azonnal érzik, hogy egy nyelvet beszélnek. Lisa bármire kész, hogy lenyűgözze a férfit. A város könyörtelen útvesztőjében mindent kockára tesz érte. Arthur azonban más, mint a többiek. Hamarosan felfedi Lisa előtt a szörnyű titkot, ami szerelmük útjába áll:”Ami történik velem, felfoghatatlan, mégis igaz…”
Egy újabb felkavaró pszichológiai thriller elképesztő csattanóval: mesteri feszültségadagolás, rendkívüli karakterábrázolás, szenzációs fordulatok, a történet egy pillanatra sem áll meg. Hitchcockot, a szokatlan találkozások mesterét juttatja eszünkbe.

Ti olvastatok már Musso-tól? Ha igen, hogy tetszett? Tervezitek esetleg ezt a könyvét is beszerezni? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások