FilmekHírekMédiaSorozatok

Hamarosan érkezik az új Charlie angyalai film

Sokan rajonghattak a 2000-es években Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu által megformált angyalokért, akik  egy titokzatos férfitól, Charlie-tól kaptak küldetéseket. Hosszú ideig kellett várnunk, ám most ismét leporolták a történetet, így a tévésorozatból készítenék el a következő részt.

Az 1970-es évek végén futó Charlie’s Angels öt évadot és 115 részt élt meg, amelyet először csak Kate Jackson színésznőre írtak, ezt a későbbiekben kibővítették a többi angyalra is. A lányok egy gazdag és titokzatos főnöknek dolgoznak, akivel sosem találkoztak csak a megbízásokat kapták tőle. Az 1976-1981-ig futó sorozatban a karakterek és a színésznők is változtak, egyedül Kelly Garrett karakterét megformáló Jaclyn Smith látható végig, aki kisebb szerepet kapott a Charlie angyalai 2. – Teljes gázzal részében is. A készítők 2003 után úgy döntöttek, hogy visszahoznák a sorozatot egy film erejéig, amire már a színészeket is kiválogatták és megérkeztek az első hivatalos fotók.

A filmet Elizabeth Banks rendezte, illetve a produceri munkákban férje, Max Handelman is segítette őt. A szerepekre felkért színészek listája szintén izgalmas, ugyanis a főszereplők névsorában olvasható Kristen Stewart (Sabina), az Aladdin Jázmin hercegnőjeként megismert Naomi Scott és Ella Balinska, de a rendező szintén látható lesz a rebootban.
Szerepet kapott továbbá a Star Trekből és az X-Men filmekből ismert Sir Patrick Stewart, és a Mielőtt megismertelek Will Traynora, Sam Claflin.
A film próbálja visszahozni a Charlie angyalai eddig megszokott stílusát, hangulatát, de egyáltalán nem lehet az előző részek folyatásaként gondolni rá, hiszen egy újabb trióra, küldetésre kell számítani. Több helyszínre utazva harcolnak majd a gonosszal. A főnök szerepét ezúttal nem egy, hanem három ember fogja irányítani.
A forgatások tavaly szeptemberben kezdődtek, így az előzetesre is egy picit még várni kell, a film valószínűleg 2020-ban érkezik majd a mozikba.

Hozzászólások