Szépségápolás

Géllakkozás otthon lépésről-lépésre

Vajon, hogyan lehetséges gél lakkozás otthon, gyorsan és egyszerűen, ráadásul jóval olcsóbban is, mint egy szalonban? Mivel sokaknak nincs ideje és lehetősége rendszeresen szakemberhez járni, ezért manapság már számos fiatal és idős hölgy dönt úgy, hogy saját maga otthon készíti el az aktuális körmét. Az ehhez szükséges gél lakk kínálat a 2M Beauty márkától online is elérhető. Ebből a cikkből kiderül, hogyan használhatod fel a termékeket.

Gél lakkozás otthon

Mivel egyre többen döntenek úgy, hogy otthon, saját maga készíti el a körmeit, így számos márka kezdett el piacra dobni gél lakk szetteket. Ezek a termékcsomagok használatához szükséges tudni a géllakkozás pontos menetét.

Gél lakk készítés lépésről-lépésre

Az első és legfontosabb teendő, egy alapos kézmosást. Ezt követően állhatsz neki bármilyen folyamatnak. Amennyiben a körmeiden korábban sima lakk volt, egy lemosó segítségével távolítsd el azt. Ezt követően jöhet a körömágy felnyomkodása egy feltoló segítségével. Ha a bőr nagyon ránőne a körmödre, akkor az érintett területet érdemes valamilyen remover géllel kezelni. Ezt követően jóval egyszerűbben távolítható el a felesleges rész.

Előkészítés

Jöhet a körmök előkészítése a lakkozáshoz. Első lépés a körömlemez teljes felületének átreszelése, amely a felbolyhosodáshoz szükséges. Ha a körmöd már teljesen matt, akkor pont jó munkát végeztél. Következő lépés a portalanítás, amelyet legjobb egy erre használatos kefével végezni. Ezt követően jöhet a műköröm előkészítő folyadék, amely egy négy az egyben változat. Ez vízelvonó, zsírtalanító, gombásodást megakadályozó és fertőtlenítő hatással bír.

Ha mindez megtörtént, akkor a bonder, amely segíti a gél lakk megtapadását a körmöd felületén. A gél lakkozást érdemes a mutató-, a középső-, a gyűrűs- és a kisujjaddal kezdeni, hiszen ezek állnak ugyanabban a szögben. A hüvelyked minden esetre hagyd utoljára, így jóval kényelmesebben tudsz dolgozni.

Egy vékony réteg következik egy átlátszó alap- és fedőlakkal, majd jöhet a rendes gél lakk, amelyre kedved szerint kenhetsz színeket. Az UV lámpa pedig megköti az anyagot, így fixálhatod a művedet. Ekkor figyelj, hogy az ujjaid ne érintkezzenek egymással.

Gél lakk kínálat a 2M Beauty márkától online

A gél lakk kínálat a 2M Beauty márkától online is elérhető. A termékek között megtalálhatóak az alap-, a fedő- és a csillámos lakkok, de választhatók csillámos, mágneses vagy éppen metál változatok is. A megrendelt termékeket igény esetén házhoz is szállítják, a csomag pedig akár pár nap múlva a kezedben lehet.

Összegezve

A zselék körmöt akár otthon, házilag is elkészítheted. Pár apróságra odafigyelve egyedi stílust varázsolhatsz a kezeidre. Ehhez szükséged lesz reszelőre, ollóra, alap-, gél- és fedőlakkra, illetve egy UV lámpára. A gél lakk kínálat a 2M Beauty márkától online is beszerezhető, így könnyedén és gyorsan vásárolhatod meg az alkotáshoz szükséges anyagokat.

Hozzászólások