Könyvek

Folytatódik Böszörményi Gyula Lúzer Rádió sorozata!

Böszörményi Gyula nevéről általában mindenkinek a nagy népszerűségnek örvendő Ambrózy báró esetei címet viselő történelmi krimi könyvsorozat jut eszébe. Korábban azonban számos ifjúsági regényt is írt, mint például Az Álomfogó-univerzum történetei vagy a Lúzer Rádió című sorozat. Utóbbi most egy újabb kalandos kötettel bővül, amely novemberben érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál.

A Lúzer Rádió, Budapest! középpontjában a 13 éves – az új részben már kicsit idősebb – Marcel áll, aki családjával a zajos VIII. kerületbe költözik. A régi bérház padlásán véletlenül rátalál egy ősi rádió adó-vevőre, nevezetesen a Volna K-ra, és hamarosan önjelölt rádióssá válik. Mindeközben igyekszik megbirkózni a pesti élet nehézségeivel, a családi problémákkal, és újdonsült barátaival mindig különös rejtélyeket derít fel.

A Lúzer Rádió utolsó kötete várhatóan november 23-ától lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Én már nagyon várom A szívzűr-hadművelet megjelenését, mert Böszörményi Gyula ifjúsági sorozatának egyedi humora van, és minden rész izgalmas kalandok elé állítja nem csak a Kukec családot, hanem az olvasókat is. A könyvet már elő is rendelhetitek a Könyvmolyképző Kiadó webshopjában 21% kedvezménnyel.

Ti is várjátok a Lúzer Rádió zárkötetét? Írjátok meg nekünk kommentben!

Böszörményi Gyula – Lúzer Rádió, Budapest! VI. – A szívzűr-hadművelet

Pudingok ​kíméljenek!

Halihókamóka, haversrácok, itt megint a LÚZER RÁDIÓ dübörög! Mark, a nagyvárosi száguldó kölyökriporter és agyroggyant családja, barátai, valamint sötétben surranó ellenfelei egy utolsó, orbitálisan gigabrutál nagy kalandra hívnak titeket!

A LÚZER RÁDIÓ szédült csapatának nevetésre ingerlő történetéből megtudhatod, hogy

* kicsit sem MENŐ, ha az egyik családtagod totálisan megzakkan, viszont nagyon MENŐ, ha ettől senki nem ezoparázik be

* és MENŐ az is, ha úgy szeretitek egymást, hogy a másikért még a rendőrőrsöt is megrohamozzátok, ám közel sem MENŐ, mikor Bedőke Kálmánné, született Vakarcs Jolán beköltözik a szobádba

* de aki igazán MENŐ, az megküzd a szívzűrös szerelemmel is, bár közben aligha MENŐ családilag hasmarsot kapni

* viszont nagyon is MENŐ közös karácsonyfát állítani, még ha ehhez Olgi banyesszel is kell szövetségre lépni, hisz

* csak az MENŐ, aki képes megnevettetni bárkit, és erre – ez TUTI! – a lúzercsapat bármikor képes! 

Ismerd meg szédült kalandjaikat!

A vidékről Budapestre költözött Kukec család, valamint a LÚZER RÁDIÓ csapatának története, mely a könyvsorozat indulása óta hangjátékként és zenés színdarabként is óriási sikert aratott, ezzel a kötettel zárul! Szomorkodásra azonban nincsen ok, és főleg idő, mivel kedvenc csapatunk, Mark, Monyó, Pet, Slambuc, Uncsitesó, Kukesz tata és a többi csodás lúzer most is épp oly őrült kalandokra hívja olvasóit, mint korábban!

Kihagyhatatlan tündéres fantasy könyvsorozatok

Hozzászólások