Média

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 júniusi filmpremierek

Júniusi filmpremierek érkeznek! Felkészültetek? Most is, mint mindig, jöttünk, hogy bemutassuk nektek azokat a műveket, amikre érdemes egy mozijegyet vásárolni és nagyképernyőn át csodálva megnézni őket. A Netflix újdonságok sem maradnak ki ebből az ajánlóból, ti melyiket várjátok a legjobban?

Június 8.

Június 8-án érkezik a Netflixre Adam Sandler főszereplésével a Hustle című kosárlabdát előtérbe helyező vígjáték. Adam egy volt profi kosárlabdázót alakít, Stanley Beren személyében, akit kirúgtak. Életcélját elveszítve felfedez egy spanyol amatőr játékost, Bo Cruzt (Juancho Hernangomez), amint egy Madrid melletti parkban dobálgat. Stanley ezek után küldetésének tekinti Bo-nak az NBA-re való felkészítését, mivel hiszi, hogy mindketten meg tudják csinálni. További főszereplők közt találkozhatunk Queen Latifah színésznővel, Ben Foster és Robert Duvall színészekkel.

Június 9.

Végre folytatódik a Jurassic World és június 9-én érkezik a Világuralom, amiben ismét találkozhatunk kedvenc ragadozóinkkal, valamint az előző részekből jól ismert színészekkel. A történet négy évvel az Isla Nublar pusztulása után játszódik, amikor is a dinoszauruszok ma az emberek mellett élnek – és vadásznak – szerte a világon. Azonban tudjuk, hogy az emberek kapzsik és mindig kutatják a fajok eredetét, ez itt sem lesz másképp és amikor elrabolnak egy dinókölyköt, az mindent megváltoztat. A folytatásban ismét találkozhatunk Chris Pratt színésszel és Bryce Dallas Howard színésznővel, valamint Jeff Goldblum az Instagramján jelentette be, hogy Laura Dernnel és Sam Neill-lel együtt fog szerepelni ebben a filmben. Őket a Jurassic Park korábbi verziójában ismerhettük meg.

Június 14.

Mindenki tudja, hogy Jennifer Lopez nem csak tehetséges és gyönyörű énekesnő, hanem remek színésznő is. Június 14-én pedig láthatjuk a júniusi filmpremierek közt, hogy hogyan is jutott el idáig a latina, ugyanis jön a Halftime dokumentumfilmje a Netflixre. Betekinthetünk Jennifer Lopez életébe, amint elgondolkozik azon mérföldkövein, amit eddigi útja során elért és a művészi fejlődésén, valamint a karrierje nagy részébe, miközben továbbra is szórakoztat, erőt ad és inspirál.

Június 16.

Június 16-án megnézhetjük a Lightyear című animációs filmet, amely a Toy Storyhoz kapcsolódik, de nem az 1995-ös akciófigurájáról szól, hanem az univerzumban létező “filmről”, amely a játékot szülte, olvashattuk az imdb-n. A szinkronhangok pedig olyan színészek lesznek, mint Chris Evans, aki Amerika kapitányát alakította; Keke Palmer, aki énekes is egyben, valamint Dale Soules, aki például az Orange is the New Black című sorozatban szerepelt. Aki szerette a Toy Storyt annak szívből ajánljuk ezt a remek szórakozást nyújtó alkotást.

Júniusban a horror rajongóknak is kedvező lesz, ugyanis jön A keltetés című film, ami egyébként nagyon fura történettel állt elő. Lássuk a sztorit: Egy fiatal tornásznő, aki kétségbeesetten igyekszik megfelelni követelőző édesanyjának, különös tojást fedez fel. Elrejti és melegen tartja, de amikor kikel, mindannyiukat sokkolja, ami előbukkan. Ez egy finn pszichológiai horror, a főszereplők pedig Siiri Solalinna, Sophia Heikkilä, Jani Volanen és Reino Nord lesz. A kritikusok, valamint azok a nézők, akik már látták a filmet, nagoyn jó véleménnyel voltak róla. Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoztak létre.

Június 17.

A Spiderhead érkezik a júniusi filmpremierek közt június 17-én a Netflixre, ami egy akciófilm a Thort alakító színész Chris Hemsworth főszereplésével. Ez a közeljövőben játszódik, amikor az elítélteknek felajánlják a lehetőséget, hogy önkéntesként jelentkezzenek orvosi alanyként büntetésük lerövidítése reményében. Amikor az egyik fogoly próbabetegnek találja magát egy új gyógyszerhez, amely képes kiváltani a szeretet érzéseit, megkérdőjelezi érzelmei valóságát, és elindul, hogy felfedezze az igazságot.

Június 23.

Tavaly óta tervben van, hogy érkezik a Fekete telefon a mozikba, azonban folyamatosan elhúzódott a debütálása. Idén viszont már szinte biztos, hogy június 23-ától látható lesz a nagyvásznon. A történet szerint egy furcsa fekete lufis idegen egy fiút elrabol és a pincébe zár, ahol egy fekete telefon található. Ezen a telefonon hívják őt az idegen előző áldozatai, hogy segítsenek neki megmenekülni. A főszerepben Ethan Hawke, Jeremy Davies, Mason Thames, valamint James Ransone lesz látható. 

Június 23-tól a mozik vásznaira érkezik a legendás rock and roll sztár, Elvis Presley életrajzi filmje az Elvis. Az egykori sztár karakterét Austin Butler fogja játszani, de Tom Hanks is feltűnik, valamint Olivia DeJonge

Június 30.

Végezetül a júniusi filmpremierek közt jön a Gru előzménysorozata, aminek a címe Minyonok: Gru színre lép lett. A története szerint Gru (Steve Carell) az 1970-es évek szívében, tollas hajhullámok és kiszélesedő farmerek közepette a külvárosban nő fel. A Vicious 6 néven ismert szupergonosz szupercsoport rajongója, Gru kitalál egy tervet, hogy elég gonosz lesz ahhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk. Szerencsére hűséges követőitől, a Minyonoktól kap némi segítséget. Valami balul sül el és végül menekülőre fogja és még segítséget is kér egy baráttól. Néha a gonosz is segítségre szorul. Érdekes és aranyos animációs alkotásra számíthatunk. A főbb szinkronhangok közt lesz még megtalálható Pierre Coffin, Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Danny Trejo, Dolph Lundgren, Michelle Yeoh, valamint Lucy Lawless.

Ez lett volna a júniusi filmpremierek felhozatala. Ti melyik alkotás miatt látogatjátok meg a mozit, illetve van olyan film, amit hiányoltok a listánkról?

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 májusi filmpremierek

 

Hozzászólások