Média

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 augusztusi filmpremierek

Augusztusi filmpremierek érkeznek! Felkészültetek? Most is, mint mindig, jöttünk, hogy bemutassuk nektek azokat a műveket, amikre érdemes egy mozijegyet vásárolni és nagyképernyőn át csodálva megnézni őket. A Netflix újdonságok sem maradnak ki ebből az ajánlóból, ti melyiket várjátok a legjobban?

Augusztus 4.

Kezdjük az augusztust egy sztárdömpinges alkotással, ami A gyilkos járat címet kapta. A főszerepben Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz, valamint Bad Bunny lesz látható. A történet szerint Ladybug (Brad Pitt) egy szerencsétlen bérgyilkos, aki elhatározta, inkább békésebb és egyszerűbb feladatok vállalna el. A főnöke eleget tesz kérésének, azonban a sorsnak más tervei is. Csak egy táskát kéne ellopnia és leszállnia a Tokió-Kiotó szuperexpresszről, de egy őrült hajszába keveredik. A harc kezdetét veszi a vonaton és nincs megállás.
Brad Pitt újra lecsap. Érdekességként olvashatjuk az imdb oldalán, hogy a színész mutatványainak 95%-át saját maga végezte. Sandra Bullock helyett Lady Gaga játszotta volna a főnököt, azonban ugyanakkor forgatták a Gucci című filmet, így nem vállalta el a szerepet. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk mit hoztak össze az alkotók.

Augusztus 10.

Mesével is szolgál nekünk az augusztusi filmpremierek felhozatala, ugyanis érkezik a Netflixre A tengeri fenevad című alkotás. Hogy miről fog szólni? Amikor egy fiatal lány elhelyezkedik egy legendás tengeri szörnyvadász hajóján, egy epikus utazást indítanak feltérképezetlen vizekre – és történelmet írnak. A rendezője és egyben írója , aki a Vaianat is készítette, valamint csatlakozott hozzá segítségképp és . A szinkronhangokat a The Boys színésze Karl Urban, valamint a feltörekvő színészpalánta Zaris-Angel Hator, illetve a Csernobil és a Morbius alkotásban játszott, Jared Harris adja.

Augusztus 12.

Augusztusi filmpremierek közt jön a Netflixre a Day Shift, amiben Jamie Foxx, Dave Franco, valamint Snoop Dogg kapott főszerepet. A vámpírvadászat és az éjszakai lényeg gyilkolása még mindig nagyszerű foglalkozás egy-két helyen, főleg, ha jól is keres vele az ember. Így van ezzel ennek a filmnek a főszereplője is. A szorgalmas, kékgalléros apuka, aki csak jó életet szeretne biztosítani fürge észjárású 8 éves kislányának. Hétköznapi San Fernando Valley medencetisztító munkája mellett vámpírokat gyilkol.

Augusztus 18.

Augusztus 18-án érkezik rendezésével az Ahol a folyami rákok énekelnek című misztikus-dráma egy kis thrillerrel megfűszerezve. A Delia Owens által írt világsikerű regény alapján készült film főszerepében Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, David Strathairn és Harris Dickinson lesz látható. A történet 1950-ben játszódik és egy kirekesztett, elhagyott Kya Clark nevű lány életét mutatja be, aki egyedül élt a mocsárban, majd örökbe fogadták. Azonban a Barkley Cove város lakói sosem kegyelmeztek neki. A Marsh Girlként (Lápi lány) gúnynéven ismert, titokzatos és vad leányzó sok rosszat kapott a külvilágtól. Kya szerelembe esik, majd holtan találják az egyik fiút és megmagyarázhatatlan módon hozzá kötik, innen pedig még érdekesebbé válik a sztori.

Augusztus 19.

Érkezik a Netflixre a 365 nap című film utolsó fejezete, 365 nap: Egy újabb nap címmel. Az erotikus és romantikus alkotás újabb izgalmakat rejteget a rajongók számára. Bár sok kritikát kapott, ahogy korábbi cikkünkben is írtunk róla, azonban a 365 nap kedvelői kitartanak mellette. Természetesen ebben a részben is találkozhatunk a Laurát alakító Anna-Maria Sieklucka és Michele Morrone (Massimo) színészekkel. Láthatjuk a férfi ellenségét, Nacho szerepében Simone Susinna-t, aki beleszeretett Laurába, valamint Domenico (Otar Saralidze) és Laura (Magdalena Lamparska) barátnője, Olga is feltűnik majd a filmben. Tűkön ülve várjuk mit tartogat a szerelmes pár az utolsó felvonásra!

Augusztus 20.

Augusztus 20-án jön a Netflixre az anime rajongóinak nagy kedvence a Fullmetal Alchemist megfilmesített változata, The Revenge of Scar alcímmel. A rendezője Fumihiko Sori lesz, a főszerepben pedig Ryôsuke Yamada, Atom Mizuishi, Tsubasa Honda, valamint Dean Fujioka lesznek láthatók. Valószínűleg mi csak magyar felirattal nézhetjük meg az anime adaptációját.

Augusztus 25.

A Miután, a híres és sokak által imádott film következő része is érkezik augusztusban a mozik nagyvásznaira, Miután boldogok leszünk címmel. A történek ott folytatódik, ahol abba hagyták az előző részben (itt olvashattok róla). Amint egy megdöbbentő igazság kiderül a két szerető családjáról, mindketten rájönnek, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az az édes, egyszerű, jó kislány, aki volt, amikor találkozott Hardinnal – mint ahogy ő sem az a kegyetlen, szeszélyes fiú, akibe annyira beleesett. Anna Todd azonos című regénye alapján készült film még mindig tartogat a rajongók számára rengeteg meglepetést a szerelmes párral kapcsolatban. A főszerepben továbbra is a gyönyörű Josephine Langford és a sármos Hero Fiennes Tiffin lesz látható.

Az augusztusi hónap még egy mesét tartogat a számunkra, ami a Tomboló Blöki. A történet egy Hank nevű szerethető kutyát követ nyomon, aki arról álmodik, hogy szamuráj legyen. A mancsába veszi a sorsát és útnak indul, hogy elérje a céljait, vágyait, álmait. A szinkronszínészek közt Samuel L. Jackson, Michael Cera, Kylie Kuioka és Ricky Gervais lesz hallható. Az előzetes alapján pedig egy nagyon aranyos kis mesére számíthatunk.

Augusztus 26.

Az augusztusi filmfelhozatal még egy utolsó Netflix alkotást tartogat a számunkra, ami a Me Time címet kapta. írta és rendezte, a főszerepben pedig Mark Wahlberg és Kevin Hart lesz látható. A történet egy apát követ, aki évek óta először talál időt önmagára, miközben felesége és gyerekei távol vannak. Egy vad hétvégére újra kapcsolatba lép egy barátjával és innen kezdődik az igazi kikapcsolódás és a káosz. Vicces pillanatokat élhetünk át a két főszereplő által, mi már alig várjuk, hogy megnézhessük ezt a vígjátékot.

Ez lett volna a augusztusi filmpremierek felhozatala. Ti melyik alkotás miatt látogatjátok meg a mozit vagy kuckóztok be a hűvös szobába? Illetve van olyan film, amit hiányoltok a listánkról?

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 júliusi filmpremierek

Hozzászólások