FilmekMédiaSorozatok

Filmajánló a hideg napokra: The Christmas Contract (2018)

Ki emlékszik még a 2000-es évek nagysikerű sorozatára, a One Tree Hill-re? Szerintem a legtöbbetek igen. A 2013-ban véget ért széria színészei a mai napig legjobb barátok, éppen ezért történt egy kisebb meglepetés nemrégiben.

Hilary Burton, Danneel Ackles, Robert Buckley, Tyler Hilton és Antwon Tanner újra összegyűlt, hogy leforgassanak egy nem akármilyen filmet. A The Christmas Contract nevéből adódóan egy karácsonyi mozi, amelyben a fent említett hírességek mindegyike szerepet kapott. A forgatások tavasszal és nyáron zajlottak, azóta pedig már promóciózzák is az alkotást.

A történet szerint egy fiatal hölgy visszatér szülővárosába, Louisiana-ba az ünnapekre. Itt találkozik újból expasijával, aki már túllépett a kapcsolatukon és új barátnője van. Tipikus karácsonyi hangulatú amerikai film.

Premierdátumát 2018. november 22-re tette a Lifetime, és gyanítom, hogy azonnal fent lesz a világhálón a kisköltségvetésű mozi. Ezt este egy Tuti gimis különkiadás követ, amelyben a színészek mesélnek az azóta eltelt időkről. Hilary, Danneel, Robert, Tyler és Antwon folyamatosan járják az országot, hogy promotálják az alkotást, amely a sorozat megjelenésének 15. évfordulója alkalmából készült el. Sajnálom, hogy Bethany, James és a többiek nem csatlakoztak hozzájuk, de a Tuti gimi rajongóknak így is egy csemegének ígérkezik!

Az első hivatalos képeket és az előzetest már meg is kaptuk az Entertainment jóvoltából! 

Hozzászólások