FilmekHírekMédia

Filmajánló a hideg napokra: Poinsettias for Christmas (2018)

Mi személy szerint imádjuk a kisköltségvetésű Lifetime és Hallmark karácsonyi filmeket. Korábban már bemutattuk nektek a The Christmas Contract-ot, amelyben a One Tree Hill színészek nagy része feltűnik. Most egy újabb téli mozit hoztunk nektek, amelyben szintén egy korábbi Tuti gimi sztár, név szerint Bethany Joy Lenz tűnik fel. A Poinsettias For Christmas nem az első lesz a művésznő számára, amelyet ebben a témában készít el, hiszen tavaly már láthattuk tőle a Snowed-Inn Christmas-t, amely ehhez hasonlóan, szintén egy téli alkotás.

A mostani történet november 23-án, azaz holnap kerül bemutatásra, amelyhez már előzetest is kapott a közönség. A negyven mácodperces betekintőből kiderül, hogy Ellie hosszú idő után hazatér, hogy apjának (John Schneider) segítsen a vállalkozásban. A mikulásvirágokat nagyon szeretik a tengeren túlon is, így nem csoda, hogy a család ennek a növénynek a termesztésébe fogott. Karácsony idején nagyon sok munka akad vele, emiatt döntött úgy a lány, hogy idén az édesapja segítségére lesz. Itt találkozik össze Greg-gel (Marcus Rosner), a botanikus kertésszel, akivel azonnal megtalálják a közös hangot.

A történet nem túl eredeti, ezek a sztorik sosem erről szólnak. Ám ennek ellenére egy nagyon kellemes esti film válhat belőle, ha valaki vevő az ehhez hasonló romantikus és hangulatos mozikra. November 23-án tehát a Lifetime csatornán debütál a Poinsettias for Christmas című film.

Hozzászólások