Sorozatok

Érkezik a Bridgerton spin-off? Minden, amit tudni lehet róla

Julia Quinn regényéből készült adaptáció, a Bridgerton, néhány hónapja debütált a Netflix csatornáján. A sorozat nagy sikernek örvend azóta is, sőt a kritikusok körében is elismert lett, mi több, olyannyira népszerű, hogy a legnagyobb nézettséget is bezsebelte. Már javában forgatják a második évadot, de napvilágot látott egy hír, miszerint az alkotók egy spin-off változatban is gondolkodnak.

Az amerikai származású Julia Quinn több, mint húsz éve jelentette meg a Bridgerton család első részét, A herceg és én című kötetet. Ezt követte még hét, amelyekben egy-egy testvér történetét írja le, mutatja be az olvasónak. A sztori olyannyira tetszett az alkotóknak, hogy 2019-ben eldöntötték, vászonra viszik a nyolc kötetből álló regénysorozatot a Netflix gyártásában és 2020 karácsonyán be is mutatták a közönségnek.
Daphne és Simon története mindenkit rabul ejtett, a kritikusok pedig a Downton Abbey és a Gossip Girl ötvözéseként emlegetik a sorozatot.

A második évad március óta javában zajlik, ám a rajongók számára keserédes a Bridgerton folytatása, hiszen a korábbi nyilatkozatokkal ellentétben, Hastings herceget alakító Regé-Jean Page nem lesz látható.

Érkezik a Bridgerton spin-off

Hiába biztos a Bridgerton jövője még további évadokra, Shonda Rhimes úgy döntött tágítja az univerzumot és elkészíti a Bridgerton spin-off epizódjait.
A történet itt leginkább a sorozatban is feltűnő Sarolta királynőre összpontosít, azon belül is a fiatalkorára, mielőtt férjhez ment volna III. Györgyhöz. Jó hír, hogy Saroltán kívül látható lesz a fiatal Violet Bridgerton és  Lady Danbury is.

“A sok néző soha nem ismerhette meg Sarolta királynő történetét, egészen addig, amíg a Bridgerton be nem mutatta őt. Örülök, hogy ez az új sorozat tovább bővíti a történetét és a Bridgerton világát.” – mondta Bela Bajaria, a Netflix vezetője. Azt is hozzátette, hogy Rhimes és csapata ugyanolyan minőséget ígér, mint amit már a Bridgerton részei alatt megszokhattunk.

Shonda Rhimes számára nem ez az első, hogy királyi filmben vagy sorozatban vesz részt, hiszen az ő nevéhez fűződik a Neveletlen hercegnő 2. – Eljegyzés a kastélyban is.  Ezzel szemben Sarolta királynő igazi uralkodó volt, ám Julia Quinn regényeiben nem szerepelt, őt a Netflix által kiadott Bridgerton sorozatban ismerhettük meg. Rhimes-nek pedig lehetősége van arra, hogy Sarolta köré egy izgalmas történetet kreáljon, de leginkább szerelmi életére fókuszál majd.

A megjelenés dátuma egyelőre még nem fix, sőt a casting is várat magára, de reméljük hamarosan kiderül ki játssza majd a fiatal Saroltát a spin-offban.

Ti kíváncsiak vagytok rá milyen történetet kreál Rhimes?

Hozzászólások