Média

Érkezik a BLACKPINK kistesója, a BABYMOSTER

A YG Entertainment háza táján már egy ideje pletykálgattak arról, hogy új csapatot indít a kiadó, amit a tavalyi év végén hivatalosan is megerősített: érkezik a BABYMONSTER, más néven a BAEMON!

Korábban felrobbantotta a netet a hír, hogy a BLACKPINK lett az első dél-koreai csoport, amely a Coachella fő eladói közt szerepelhetett. Ahogyan az is nagyot szólt, mikor bejelentették, hogy Jisoo a BLACKPINK oszlopos tagja hamarosan kiadja első szóló lemezét, valamit G-Dragon is egy videóüzenet keretein belül bejelentette, hogy legújabb albumán dolgozik. Most pedig mindezek mellett a YG Entertainment legújabb lánycsapatának híre is nagy port kavar az internetezők körében, ugyanis a hét tagú lánybanda, a BABYMONSTER  debütálása hamarosan megtörténik!

A csapatról egyelőre nem sok minden derült ki, bár korábbi felvételek miatt talán mégis. Ugyanis a rajongók már elég régóta követik a lányokat, miközben a kiadójuk székházába tartottak. Fotók, különböző videók keringenek róluk a videómegosztó oldalakon.

Hogy ne csak rajongói hírekről legyen szó, a YG Entertainment megnyitotta a BABYMONSTER hivatalos youtube fiókját. 2023 január elsejétől pedig el is kezdte feltölteni a lányok bemutatkozó videóit, amely már most rekordokat dönt.

Az első hírek

2021 májusában kezdtek el keringeni az első hírek, amikor a YG Entertainment megerősítette a Hypebae-vel, hogy új lánycsapat indítására készül.

A csoportról

A YG Entertainment új héttagú lánycsapata a BAEMON nevet kapta, ami a BABYMONSTER rövidítése. Yang Hyun-suk producer egy bemutatkozó videóban azt mondta a lányokról, hogy YG génekkel rendelkeznek. A WINNER tagjai, Hoony és Yoon, valamint az AKMU-s Lee Su-hyun és Chan-hyuk dicsérték a csoportot, megemlítve, hogy nagyon jók az arckifejezések és a gesztusok, amelyek elrabolhatják az emberek figyelmét. A BLACKPINK-ből Lisa a következőket mondta a BAEMON tagjairól: „Mind a hét tag jól kijön egymással”, majd Jennie hozzá tette: „Összességében nagyon jók.”.

Kik alkotják a BABYMONSTER csapatot?

Miután a YG kiadott egy hivatalos teaser videót a BABYMONSTER-hez, az éles szemű rajongók már megtalálták a csoporthoz csatlakozó tagokat. Ezek közül a nevek közül hivatalosan még nem hozták mindet nyilvánosságra, de köztudottan ők fogják alkotni a csapatot: Ruka (japán), Prita (thai), Asa (japán), Ahyeon (koreai), Haram (koreai), Rora (koreai) és Chiquita (thai).

A YG Ent. hivatalos youtube fiókján megtalálható a lányok énektudása, a nevekre kattintva meghallgathatjátok őket. A tánctudásukról pedig megosztunk veletek itt egy videót. Ne habozzatok, csekkoljátok őket!

Sokan azt mondják, hogy a BABYMONSTER az idei újoncok között az egyik legnagyobb név lesz.

Hozzászólások