Sorozatok

Előzetes és poszter érkezett a The Winchesters előzménysorozathoz

A démonvadászok egyesülnek a The Winchesters új előzetesében.

2020-ban fejeződött be a Supernatural című természetfeletti sorozat, amiben Sam és Dean Winchester démonokkal, szellemekkel és egyéb lényekkel harcolt. Összesen 15 évad jelent meg, aminek szinte minden szezonja nagy sikernek örvendett a külföldi, The CW csatornán. Most pedig ennek a fantasztikus, kissé horrorisztikus alkotásnak jön a spin-offja, azaz a testvérsorozata The Winchesters címmel.

A korábbi cikkünkben olvashattatok arról, hogy a The Winchesters Dean és Sam szülei, Mary és John Winchester kalandjait fogja bemutatni, amit Dean, azaz, Jensen Ackles fog narrálni. A Meg Donnelly és  Drake Rodger főszereplésével készült sorozat a tervek szerint valamikor idén ősszel debütál. A sorozatot Jensen és Danneel Ackles rendezi, valamint végrehajtó producerként, forgatókönyv íróként Robbie Thompson segít be, aki korábban a Supernaturalon is dolgozott.

Az előzetese elkalauzol bennünket arra az éjszakára, ahol Dean és Sam apja, John Winchester találkozott édesanyjukkal, Mary Campbellel. Ez egy klasszikus szerelmi történet, kis csavarral. A fiú visszatér a háborúból és találkozik egy lánnyal, akibe első látásra beleszeret. Mary különleges képessége hamar megmutatkozik, ugyanis megmenti Johnt egy démontól. A sztori ismerős lehet, hiszen az Odaátban többször is láthattuk őket egy-egy visszaemlékezés során.  Ezután John és Mary összefog és közösen fedezik fel a sötétséget, elindítva azokat az eseményeket, amelyek végül a Supernatural középpontjában álló családhoz vezetnek. Hogy még mit tartogat a The Winchesters, a közeljövőben kiderül.

 

Hozzászólások