Filmek

Előzetes érkezett a Disney karácsonyi filmjéhez

Felejtsd el az őszt, hamarosan itt a Karácsony, és tudod, hogy ez mit jelent? Karácsonyi filmeket. A Disney új csatornát indított, a Disney+ -t, amely november 12-én fog útnak indulni a Netflix ellenfeleként. A műsorába pedig máris felvett egy ünnepi alkotást, a Noelle-t. A főszerepet Anna Kendrick kapta meg, a 34 éves színésznő arra törekszik, hogy megmentse a karácsonyt, amikor testvére (Bill Hader) elmenekül a Mikulás feladatai alól. Billy Eichner is feltűnik majd a filmben, mint Gabriel Kringle, aki az Északi-sark tech osztályán dolgozik, és imádja.

“Mindig is szerettem volna szerepelni egy karácsonyi filmben. Annyira örültem annak, hogy megkaptam a főszerepet, mert ez egy olyan film, amit a családok együtt nézhetnek meg, és minden évben újra elővehetik azt, egyfajta hagyománnyá válhat. Hatalmas lehetőségnek tartom ezt és hálás vagyok érte.” – mondta Anna a Disney D23 expo-i közönségének, amikor bemutatták a film előzetesét.

Mi már alig várjuk, hogy karácsonykor ezt a fantasztikusnak és viccesnek ígérkező mozit megnézhessük. Ugye nektek is tetszett az előzetese?

Hozzászólások