Könyvek

Előrendelhető az első Winx-regény a Könyvmolyképzőnél!

A Winx Club animációs rajzfilmsorozat nagy népszerűségnek örvend még mindig, hiszen a Netflix tavaly élőszereplős sorozatot is készített belőle. Várhatóan idén ősszel érkezik az animációs mesénél sötétebb hangulatú széria folytatása. Ha már most szeretnétek visszatérni a tündérlányok világába, akkor van számotokra egy jó hírünk: nyár végén olvashatjátok Ava Corrigan Tündérösvény című regényét.

A Végzet: A Winx Saga könyvsorozat első részét valójában Sarah Rees Brennan írta álnév alatt, akit mi, magyar olvasók leginkább Cassandra Clare egyik társszerzőjeként ismerhetünk. A kötet Miks-Rédai Viktória fordításában, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában fog megjelenni nyár végén.

A regény valójában a Netflix-sorozat első évadának történetét dolgozza fel, de találhatóak benne bónuszjelenetek is, amelyek feltárják előttünk a szereplők eddig ismeretlen sorsát. A középpontban tehát ezúttal is Bloom áll, aki az emberi világból érkezik a tündérek iskolájába, ahol négy idegen lány – Aisha, Stella, Musa és Terra lesz a szobatársa. Ha szerettétek az adaptációt, akkor mindenképpen érdemes egy esélyt adni a könyvnek.

A Tündérösvény várhatóan augusztus 26-tól lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Ha szívesen olvasnátok a Winx Club szereplőiről, akkor most kedvezményesen előrendelhetitek a könyvet a kiadó webshopjában. Így nem kell megvárnotok az országos megjelenést, hanem minél hamarabb a polcotokon tudhatjátok a kötetet.

Ti is várjátok már az első Winx-regényt? Írjátok meg nekünk kommentben!

Ava Corrigan – Tündérösvény

A ​nagy kedvenc Winx Club rajzfilmsorozat merész, új feldolgozása!

Az Alfea Nemzetközi Iskolába a Másvilág minden részéből érkeznek diákok, hogy tanuljanak, erősebbé váljanak és felfedezzék, miként uralhatják a képességeiket. Az iskola kastélyába érkező öt idegen lány egy szobába kerül.

AISHA mindig túlteljesít. A víz feletti uralmát minden diáktársa irigyli. 

TERRA esetlen, de jólelkű. A természet feletti hatalma váratlanul érheti ellenfeleit.

MUSA magának való, befordul, hogy az elméjét ne borítsák el a körülötte lévők érzelmei.

STELLA egy hercegnő – igen, valódi hercegnő –, akinek a fény feletti hatalma inspiráló, ugyanakkor félelmetes is.

És ott van még BLOOM: a kívülálló, az emberi világból érkezett lány, akinek a tűz feletti hatalma csaknem elpusztította a családját. 

Ők mind csak azt akarják, amit minden más tini… megismerni önmagukat. Barátokat szerezni. Beilleszkedni az új iskolában. Ám amikor egy ősi, rég legyőzött gonosz erő ismét felüti a fejét a kastély falain kívül, az öt lány rákényszerül, hogy próbára tegyék erejüket. És felfedeznek egy olyan titkot, amely alapjaiban renget meg mindent, amit a Másvilágról és önmagukról tudtak.

Regény a Netflix Végzet: A Winx Saga első évadának történetéből, tele bónuszjelenetekkel és a szereplők eddig ismeretlen sorsával.

Fald be, és élvezd a mágiáját!

Nyáron érkezik Sasha Laurens boszorkányos YA regénye a Könyvmolyképzőnél!

Hozzászólások