HírekMédia

Elkezdődött a Dűne című film forgatása

Hatalmas sztárdömpingre számíthatunk, hiszen megkezdődött a Dűne című film forgatása, amit kis hazánkban, Magyarországon forgatnak.

A Dűne kapcsán hazánkba repülő és valószínűleg hosszú ideig maradó sztárok közül olyanokkal találkozhatnak majd a szemfüles rajongók, mint például a Trónok harca és az Aquaman szereplője, Jason Momoa, a Csillagok háborúja Poe Dameron karakterét megformáló Oscar Isaac vagy épp A lány a vonaton című film sztárja Rebecca Ferguson is szerepet kapott a filmben. Összefuthatunk még Javier Bardemmel, a főszereplőt alakító Timothée Chalamettel – aki már legalább egy hónapja Budapesten tartózkodik – vagy a 2008-as A hercegnő című filmben szereplő Charlotte Ramplinggel is. A főgonoszt ezúttal Stellan Skarsgard alakítja majd. A forgatások a hírek szerint elkezdődtek, Magyarországon illetve Jordániában veszik majd fel a jeleneteket.
Frank Herbert 1965-ben írt Dűne című könyv alapján készülő film rendezője az a Dennis Villeneuve, aki már járt hazánkban, hiszen a Szárnyas fejvadász 2049 is az ő nevéhez köthető.  A filmhez megszerezték a világ egyik legjobb zeneszerzőjét is, Hans Zimmert.

Ti szívesen találkoznátok valamelyik világsztárral? 

Hozzászólások