MédiaSorozatok

Dynasty – minden amit az első hat részben láthattunk

Ahogy előzetesen már olvashattátok, visszatért a Dynasty második évada, most pedig összefoglaljuk nektek mi is történt az első hat részben.

Valószínűleg nem vagyunk egyedül azzal, akik kedvelik a laza, változatos, eseményekkel teli, mégis szerelmes történeteket, főképp, ha ezt egy gazdag család sarjai teszik, ahonnan a szerelmi szálak sem hiányozhatnak.  A Dynasty, azaz a Dinasztia című sorozata, 1981-es klasszikus elődjének felújított változata, amelynek első részét 2017-ben vetítették. Az első évadban megismerkedhettünk a szereplőkkel, a Carrington családdal, annak sofőrjével illetve a Colby családdal is. A részek alatt rengeteg ármány, hazugság, szerelem, fényűzésnek lehettünk szemtanúi az utolsó epizódban azonban egy tűzvész sújtotta a Carrington birtokot, megválaszolatlan kérdések sorával zárták az utolsó jelenetet.

Vigyázat SPOILER ! A második évad első részében azonban válaszokat kaptunk arra, mi is történt akkor este. Cristal Carrington meghalt, férje, a család feje, pedig elutazott, hogy a borzalmakat feldolgozza. Fallon, a feltörekvő üzletasszony azonban próbálta a cég ügyeit intézni, Michael Culhane-nel  pedig sikerült kapcsolatukat rendezni és még nagyobb szerelemmel élik mindennapjaikat. A Carrington testvérek édesanyja eközben igyekszik eltitkolni azt, hogy köze volt a tűzhöz és Cristal halálához, segítőjét pedig távol tartani. Egy új szereplő is felbukkan az első részben, ő pedig nem más, mint Anders lánya, Kirby. A lányt még gyerekkorában száműzték a Carrington házból, mert felgyújtotta Fallon szobáját, most a felbukkanása megkavarja az állóvizet.

Mr. Carrington visszatérése is okozott némi fejtörést a családnak, de a cég évfordulójára rendezett bulin, Blake mindent kitálal a gyerekeiről, amit ők addig titkoltak. Kiderül, hogy Stevennek gyermeke lesz egy nőtől, Fallon pedig az irányítás mellett beleegyezett, hogy eladják a Carrington céget férje családjának.

A további részek is eléggé izgalmasra és fordulatosra sikerültek.  Fallon és Michael kapcsolata meginogni látszik, miközben Liam-mel  el kell játszaniuk a szerelmes házaspárt, addig amíg a cég a férfi családjába nem kerül. Sajnos egy bosszú miatt Liam nagybátyja meghal, ami miatt Fallon kerül a gyanúsítottak elejére, de a börtöntől a vőlegény Culhane próbálja megmenteni. Fallon igyekszik minden alkalommal elhitetni Liammal, hogy ő Michaellel van és boldogok, de  mialatt a boldog házasokat játsszák egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Hogy végérvényesen bebizonyítsa, házasságuknak vége, egy szakítós bulit szervez, de Fallon számára ez másképp alakul, mint ahogy szeretné.

A részek  alatt felbukkan az igazi Cristal a Carrington birtokon, kinek nevét barátnője, a halott Mrs. Carrington lopta el,  Blakenek  azonnal szimpatikus lesz a nő és próbálja lenyűgözni, ez pedig nem tetszik a gyermekeinek.

Kirby időközben egy szörnyű családi titkot fejt meg, amellyel teljesen felborítja a gazdag család életét. Próbálja bebizonyítani, de megdöbbenésére nem az derül ki amelyre számított. Gyerekkorában egy beszélgetést hallva elküldték a Carrington házból, de az emlékezetével ellentétben fény derül arra ugyanis, hogy az egyik Carrington gyermek Andersé a bizalmas inasé, ő pedig nem más, mint Steven. Kirby ezzel együtt a babaváró bulit is tönkretette. Stevent azonban még egy csapás éri, hiszen a gyermek sem tőle van, csak a pénz miatt hazudott neki Melissa. Végső kétségbeesésében a férfi elutazik, de családja nem hagyja cserben a fiút, utána mennek, hogy a segítségére legyenek.

A részek közben nem hiányozhat Fallon fanyar, már-már vicces humora, a szereplők közül számomra az egyik legizgalmasabb karakter. Amellett, hogy igyekszik erős és elkötelezett üzletasszony lenni, a gyenge oldalát is megismerhetjük, hogy jelenleg két férfi között is őrlődik. Számunkra kicsit túlzás ennyi Cristal, nem tudom ebből a szálból mit tudnak még kihozni. 

Kíváncsian várjuk, hogy alakul majd Fallon sorsa, hiszen miközben Culhane teljes titokban megakarja menteni őt a börtöntől, ő próbálja lezárni Liammal való házasságát.  A legnagyobb meglepetés számunkra Kirby karaktere, szerintem nagyon kell még egy ilyen forrófejű, törekvő lány a sorozatba, Maddison Brown pedig jól alakít.

A szereplőgárdához többen is csatlakoztak, így az állandó színészek mellett megjelentek olyanok, mint a Gossip Girl-ből ismert Kelly Rutherford, a Bűbájos boszorkák Leo-ja, Brian Krause vagy a Narancsvidékből ismert Shannon Lucio is.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan alakulnak a további részek, mi lesz a Carrington családdal.

Ti nézitek a sorozatot?

Hozzászólások