Könyvek

Démonos horror érkezik a Metropolis Media Kiadónál!

José Antonio Cotrina neve valószínűleg nem teljesen ismeretlen a magyar olvasók számára sem, ugyanis pont a Metropolis Media kiadónál jelent meg pár évvel ezelőtt Vörös Hold-ciklus című sorozatának első két része. Miután ezek a könyvek jó fogadtatásban részesültek, a kiadó úgy döntött elhozza nekünk az író egy másik könyvét, melynek címe Ariadna és az Árnyak földje!

A történet főszereplője Ariadna, akit a rendőrség négy évvel a fő történetszál előtt talált meg egyetlen túlélőként egy halottakkal és megcsonkított holttestekkel teli leégett ház maradványainál. A lány meglepő módon teljesen sértetlen maradt, viszont a nevén kívül nem emlékezett semmi másra.

A jelenben már meglehetősen átlagos életet él: fogadott családja és barátja töltik ki a mindennapjait. Két furcsaság maradt csupán, ami mióta megtalálták nem változott; egyáltalán nem álmodik, a bal szeme pedig teljesen fekete, se írisz, se pupilla nem látható. Aztán, ahogy az általában lenni szokott, a múlt őt is utoléri és hamarosan kénytelen lesz szembenézni vele. Lassan alá kell szállnia az árnyékok és a kegyetlen szörnyek közé. A legrosszabb pedig még csak ezután jön; Ariadna számára kiderül, hogy ő sokkal inkább tartozik ebbe a világba.

A fő kérdés tehát az, hogy lesz-e még innen visszaút? Vajon lesz-e a lánynak elég bátorsága szembenézni azzal, ki is ő valójában? Vajon végleg visszatér a sötétségbe vagy folytatja útját a fény felé?

A kötetet fantasy-ként definiálják, viszont erős horror elemeket is tartalmaz, így a kiadó csak kifejezetten erős idegzetűeknek ajánlja elolvasásra!

Ha szeretnénk, akár már most elő is rendelhetjük az oldalukról 35% kedvezménnyel!

Várható megjelenés: 2022. február 15.

José Antonio Cotrina – Ariadna és az Árnyak földje

A ​neve Ariadna.

Négy évvel ezelőtt a rendőrök egy leégett házhoz érkeztek, tele halottakkal és megcsonkított holttestekkel. Ő volt az egyetlen túlélője a mészárlásnak. És az egyetlen dolog, amire emlékezett, az a neve.

Most a kamaszlányok átlagos életét éli. Örül fogadott családjának, és boldog a barátjával. Minden rendben van, minden úgy működik, ahogy kell. És mit számít, ha soha nem álmodik? Mit számít, hogy a bal szeme teljesen fekete, írisznek vagy pupillának nyoma sincs? Mindennapjai idillinek mondhatók.

Egészen addig, amíg a múlt vissza nem tér az életébe, hogy megkaparintsa őt.

Ari élete innentől fokozatos alászállás a pokol legmélyére, olyan utazás, amely a valóság másik, titkos világába vezet, az árnyékok és szörnyek kegyetlen birodalmába. A lánynak pedig szembe kell néznie a legrosszabbal: ő is ide tartozik, és minél előbb meg kell találnia elvesztett emlékeit, hogy ráleljen valódi identitására… De vajon van-e elég ereje, bátorsága szembenézni igazi önmagával, múltja legsötétebb titkaival? És mekkora árat kell fizetnie ezért?

Cotrina regénye hátborzongató dark fantasy, mesterien megalkotott horror, ami jégtőrt döf az olvasó zsigereibe, olyannyira, hogy amikor azt gondolnánk, hogy a történet végére értünk, rá kell döbbennünk: nem mi végeztünk a könyvvel, hanem a könyv végzett velünk…

Felnőtt olvasmány, erős idegzetűeknek.

Hozzászólások