Zene

Cozy lejátszási listák az őszi időszakra

Mostanában egyre jobban rákaptam a kellemes hangzású lejátszási listákra. Bár az is igaz, hogy ez főként az itthonról való munkához köthető, hiszen kell némi kikapcsoló háttérzene, amitől nem alszom el. Az alábbi gyűjteményeket folyamatosan váltogatom, hiszen nem mindennap van ugyanolyan kedve az embernek. Nem igaz?

Az első nagy kedvencem mindenképpen az alexrainbirdMusic másfél órás playlistje, ami rendkívül hangulatos, igazán őszi kedvre deríti az embert. A dalok nem túl lassúak, nem akarok elaludni két perc után, így munkához és egy kellemes sétához is kiváló választás ez az indie, rock és alternatív számokat tartalmazó októberi szösszenet.

A Harry Potter rajongók számára talán nem meglepetés ez az igazán hosszú és érzelmes lista. Ez a gyűjtemény még a legújabb, Fantastic Beasts számokat is tartalmazza, így igazi érzelmi hullámvasút. Visszarepít minimum tíz évre, amikor még akkora sikere volt ezeknek a filmeknek. Én persze a mai napig imádom az összeset, így néha szívesen kapcsolom be ezt a három órás playlistet.

Biztosan ti is szoktatok nézni olyan youtubereket, akiknél órákon át tart egy-egy reggeli rutin, mindenre van idejük, emellett pedig még jól is néznek ki. Nos, ezt mint vállalkozó mondom, közel sem így van, viszont egy igazán kellemes zene bármelyik borús hétfőt fel tud dobni. Akár munkába menet, akár egy hétvégi túra során az erdőben, bármikor jó választás lehet ez a pozitív reggeli lejátszási lista.

Most lehet, hogy nevetni fogtok, de egyik nap, amikor olvasáshoz kerestem kellemes háttérzajt, akkor találtam rá erre az eső alapú, kicsit halloweeni változatra. Nem zene, viszont, ha tényleg ki szeretnél kapcsolni és elzárni magadat a világ elől, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a kissé különös három órás youtube videót.

Ti szoktatok hasonló listákat hallgatni? Ha igen, akkor milyeneket? Osszátok meg velünk kommentben!

Hozzászólások