Sorozatok

Cole Sprouse új főszerepben debütál

A Két lépés távolság és a sikeres Riverdale sorozat sztárja, a színészet mellett kedveli a művészetet is, hiszen Cole Sprouse tehetséges fotós. Cole most ismét egy sorozatban kapott szerepet, aminek hangulata kísértetiesen hasonlít a Riverdale-re.

A Borrasca nevű podcast-drámán alapuló, nyolc részből álló mű producere Rebeca Klingel. Harminc perces epizódokból fog állni, amely ötvözi a thrillert és a horrort is.

Sam Walker (Cole Sprouse) szüleivel és húgával a festői Drisking városába költözik Missouriba. Gyorsan világossá válik, hogy a város több titkot rejt, mint amit látnak. Amikor testvére hirtelen eltűnik, Sam megszállottja lesz a helyi sötét rejtélyeknek, lakóknak. Igyekszik megtalálni a húgát, kideríteni az igazságot, miközben több fiatalnak is nyoma veszik. “

A Los Angeles-i QCode stúdióból származó sorozat a hírek szerint áprilisban kezdődik. A történethez csatlakozik a Bohém rapszódia sztárja, Rami Malek, Az 5. hullámban látható Chloë Grace Moretz és a  Harriet-ben szereplő Cynthia Erivo is.

Ti is kíváncsiak vagytok Cole új szerepére?

Hozzászólások